Gospodinele pricepute pun săpun solid în rezervorul vasului de toaletă: trucul te scapă de mirosurile urâte

Gospodinele pricepute pun săpun solid în rezervorul vasului de toaletă -  trucul te scapă de mirosurile urâte. Sursa - Pexels
Gospodinele pricepute pun săpun solid în rezervorul vasului de toaletă - trucul te scapă de mirosurile urâte. Sursa - Pexels

Există un truc de viață care vă permite să reduceți semnificativ timpul petrecut cu igienizarea și curățarea băii. Metoda originală va împrospăta imediat toată camera. 

 

Pentru aceasta, trebuie să luați un ciorap vechi și curat. În mod ideal, ar trebui să fie scurt. În plus, trebuie să luați o bucată de săpun solid ieftin, cu un miros plăcut și bandă lipicioasă

Săpunul trebuie pus în ciorap. Se scoate capacul rezervorului toaletei și se dă drumul la apă. Plutitorul trebuie ținut astfel încât apa să nu înceapă să se adune din nou.

Tigaia arsă poate arăta ca nouă: acest remediu al bunicii ne salvează de fiecare dată 

În acest moment, ciorapul cu săpun trebuie fixat cu banda, astfel încât partea lipicioasă să fie deasupra nivelului apei. După aceea, dați drumul plutitorului din rezervor și puneți capacul la loc. 

Datorită acestei metode, în toaletă se va păstra un miros plăcut și, în plus, nu se va mai depune calcar.  Procedura poate fi efectuată o dată pe lună.

BONUS. Cum să scapi rapid de mirosul neplăcut din mașina de spălat: remediul care costă câțiva lei

 

De-a lungul timpului, mașina de spălat poate mirosi a umiditate și mucegai. Dar cu ajutorul unui remediu, care costă câțiva lei, puteți scăpa de mirosul neplăcut din mașină și preveni apariției acestuia.

Aruncă niște cuburi de gheață în chiuvetă: doar așa vei rezolva o mare problemă din bucătărie

Vă ajută clorhexidina antiseptică, care poate fi cumpărată din farmacie. Chlorhexidina este un antiseptic folosit pentru combaterea agenților bacterieni; are proprietăți atât bacteriostatice, cât și bactericide. De asemenea, este folosit în tratamentele stomatologice prin folosirea apei de gură, care conține această substanța.

Plantele tale suferă de căldură? Rezolvă problema în câțiva pași simpli cu această metodă originală

De obicei, acest dezinfectant este folosit pentru tratarea rănilor, dar combate și mirosul din mașina de spălat. Tratați periodic cuva, garnitura de cauciuc și compartimentul pentru detergent și balsam și mirosul neplăcut nu vă va mai deranja. Pentru comoditate, produsul poate fi turnat într-un recipient cu pulverizator.

BONUS. Pune un burete de vase în mașina de spălat: vei rezolva, fără efort, o problemă enervantă. Vei fi uimit de rezultat   

 

Dacă ai animale de companie acasă, cu siguranță te lupți cu părul lăsat de căței și pisici. De multe ori, patrupezii stau sau adorm pe hainele sau păturile noastre, lăsând în urmă mult păr, de care scăpăm greu.

Evident că pentru compania lor merită și acest efort, dar aceasta este o problemă pe care am dori să o rezolvăm ca să pentru menținem casa mereu curată și pentru a preveni ca oaspeții să se umple de păr stând pe canapea.

Gresia și faianța din baie vor fi curate și vor străluci: ai nevoie de două ingrediente și murdăria va rămâne amintire

Există câteva trucuri pentru a îndepărta părul de câine și pisică în timpul spălării hainelor în mașina de spălat.

Trucul cu oțet - turnați un pahar de oțet alb în sertarul pentru balsam, înainte de a porni mașina de spălat, astfel încât să poată ajunge rapid la haine. Apoi adăugați și balsam de rufe în timpul spălării. Balsamul întinde fibrele și permite hainelor să scape de firele de păr atașate. 

De asemenea, puteți folosi șervețele umede, care trebuie introduse în cuva mașinii de spălat, împreună cu hainele. Șervețelele vor aduna părul și scamele. Este suficient să introduceți două șervețele umede în interiorul cuvei mașinii de spălat.

Crema cu colagen pentru toate tipurile de ten, făcută în casă: iată ingredientele de care ai nevoie

Dar soluția pe care nimeni nu o cunoaște este cea a buretelui de vase. Metoda este foarte simplă: este de fapt suficient să-l pui în cuva mașinii în timpul spălării și firele de păr se vor lipi ca un magnet pe partea verde a buretelui. Vei fi uimit de rezultat!

Puteți alege metoda pe care o preferați, dar fără îndoială metoda bureților, mai puțin cunoscută și folosită, vă va surprinde.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel