Gorj: Reţinut după ce a chemat un tânăr în locuinţa sa şi l-a agresat

Un bărbat de 31 de ani din municipiul Târgu-Jiu a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu sau alte violenţe, după ce a pătruns, fără drept, în locuinţa unui tânăr din oraş, pe care l-a invitat la domiciliul său unde, ulterior, l-a agresat, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 31 de ani, din localitate, bănuit de săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe.

,,Acesta ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa unui tânăr de 21 de ani din Târgu Jiu, ocazie cu care l-a invitat pe acesta la domiciliul său din aceeaşi localitate, unde ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa, fiindu-i cauzate leziuni corporale care au necesitat spre vindecare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale. Cei doi se cunoşteau, iar conflictul care a generat agresiunea a avut loc ca urmare a unor neînţelegeri mai vechi', a anunţat IPJ Gorj.

În cursul zilei, poliţiştii îl vor prezenta pe bărbat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri legale.

Sursa: AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel