Gina Pistol, secretele frumuseții sale: ''Este cea mai importantă. Respect rutina''

Gina Pistol
Gina Pistol

Gina Pistol este recunoscută pentru aparițiile impecabile. Deși are un program încărcat, vedeta are un ritual de înfrumusețare pe care îl respectă zilnic.

Gina Pistol este adepta unui look natural și pune foarte mult accent pe sport. Vedeta a dezvăluit care sunt secretele frumuseții sale.

Secretul pentru un ten perfect

“Demachierea este cea mai importantă, atât dimineața câși seara. Prefer să folosesc apă tonică sau termală, apoi aplic un ser ce reface structura pielii, pentru că de-a lungul timpului tenul meu a devenit ușor sensibil.”, a spus Gina Pistol, potrivit viva.ro.

În ceea ce priveștere coafura, Gina Pistol preferă un look cât mai natural: Nu mi-au plăcut niciodată coafurile alea perfecte, fixate, fug de ele ca necuratul de tămâie. Îmi place să am părul ca după o noapte de dragoste sau o după amiază pe plajă, cât mai natural, dar neapărat curat.”

Secretul unei siluete impecabile

Fac sală de trei ori pe săptămână și respect rutina de exerciții pe care o am în ziua respectivă, dar în același timp sunt conștientă și de faptul că alimentația este foarte importantă. Nu poți obține rezultate în sală dacă nu ai un regim echilibrat, care să îți susțină efortul fizic.”.

Gina este adepta unui stil de viață echilibrat, cu 3 mese și 2 gustări pe zi. Dacă te organizezi, nu vei mai fi tentat să trișezi, sau să ,,ciuguleștipe parcursul zilei. Eu am realizat că un stil de viață echilibrat mă face să mă simt mult mai bine, atât fizic, câși psihic. Tocmai de aceea zâmbesc, mă bucur de viață și de orice moment în care sunt alături de cei dragi.”, a mărturisit Gina Pistol, potrivit viva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel