GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Întrebarea care a pus pe jar fanii

Într-o ediție "Aici eu sunt vedeta", emisiune prezentată de Cosmin Seleși, la Antena 1, au fost Giani Kiriță și mama sa.

GIANI KIRIȚĂ. Astfel, în contextul în care, joi, 22 martie, Giani Kiriță și mama sa au apărut la "Aici eu sunt vedeta", fanii emisiunii Exatlon, unde acesta concurează, s-au întrebat ce s-a întâmplat cu el, mai exact dacă a plecat din cadrul competiției. Răspunsurile au venit, în mediul online, tot de la fani. "Dacă ați fi puțin mai atenți la detalii ați afla și faptul că emisiunea aceea a fost filmată înainte ca Giani să plece la Exatlon", a scris pe rețeaua de socializare Facebook un fan al emisiunii.

GIANI KIRIȚĂ. Mama lui Giani Kiriță a povestit o întâmplare din copilăria fiului său, al cărei deznodământ va trebui ghicit de cei trei părinți din platou, Anca Sînă Serea, Wilmark și Radu Sîrbu, componentul trupei O-Zone. "Doamne, câte a mai făcut în copilărie! Nici nu vă dați seama. El a fost cu bătutul mingii de la vârsta de doi-trei ani. În clasa întâi, la școală, îi cumpăram câte trei perechi de pantaloni și câte trei perechi de teniși, pe trimestru. Dar nu-i ajungeau...", spune mama lui Giani Kiriță. "Când vedea mama că iar nu mai am nici pantaloni, nici teniși, se enerva ca Diavolul tazmanian și mă amenința cu bătaia", povestea acesta.

(w670)

[citeste si]

GIANI KIRIȚĂ. Fostul căpitan al lui Dinamo se numără printre concurenții care au șanse considerabile de a ajunge până în fazele finale ale competiției, găzduită de insulele din Republica Dominicană. Multe dintre mesajele publicate în mediul online de către cei care urmăresc emisiunea difuzată la Kanal D au legătură cu Giani Kiriță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel