GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. De ce NU mai este în emisiune - UPDATE

Facebook / EXATLON România
Facebook / EXATLON România

Cosmin Cernat, în emisiunea Exatlon România, difuzată marți, a făcut un anunț în legătură cu Giani Kiriță din echipa Faimoșilor.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. În emisiunea Exatlon România, difuzată marți, 20 februarie, Cosmin Cernat a venit cu vești proaste. După ce Ion Oncescu a părăsit competiția din motive de sănătate, Giani Kiriță a ajuns, la rândul lui, la spital.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. "Tot mai multe accidentări. Giani lipsește și el astăzi, este la spital tot din motive de sănătate", a spus prezentatorul Cosmin Cernat, fără a oferi mai multe informații.

VEZI ȘI EXATLON ROMÂNIA 20 februarie. ELIMINARE RĂZBOINICI. Cine se întoarce în România - VIDEO + UPDATE

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Drept urmare, Faimoșii joacă în doar șase concurenți, după ce Ion Oncescu a abandonat din motive medicale, Giani Kiriță a primit recomandarea de a sta o zi fără să joace, Andrei Stoica nu joacă din cauza unor probleme la unul dintre genunchi, iar Anda Adam, Claudia Pavel și Flo au fost eliminați de către telespectatori.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Amintim că Anca, Alexandru și Radu sunt cei trei concurenți din echipa Războinicilor nominalizați pentru eliminare. Luni a fost o zi decisivă pentru concurenții de la „Exatlon". Faimoșii i-au înfrânt decisiv pe Războinici, cu un scor uriaș, 10 - 4. În tabăra Războinicilor, înainte de a intra în Arenă și de a se face strategiile pentru cei trei care au fost nominalizați spre eliminare, isteria și haosul și-au făcut loc printre concurenți.

VEZI ȘI Ion Oncescu - EXATLON România. ȘOC în emisiune: "Îmi pare rău"

[citeste si]  

UPDATE: Deși au concurat în inferioritate numerică, Faimoșii au reușit să câștige marți seară. Ulterior, Giani Kiriță a fost prezent pentru momentul în care Cosmin Cernat a anunțat concurentul care se va întoarce în România. "Numele celui care pleacă acasă, în România, cel care își va lua la revedere de la echipă este... Radu", a spus prezentatorul emisiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel