Ion Oncescu - EXATLON România. ȘOC în emisiune: "Îmi pare rău"

Rodica Mitu / 19 feb 2018 / 23:21 Salveaza PDF Comentarii

Ion Oncescu, din echipa Faimoșilor de la Exatlon România, nu va mai fi prezent în emisiune din cauza unor probleme de sănătate.

ION ONCESCU - EXATLON ROMÂNIA. Luptătorulul profesionist de skandenberg a ajuns în grija medicilor după ce a acuzat dureri mari din cauza unei pietre la rinichi care s-a deplasat în vezica urinară.

ION ONCESCU - EXATLON ROMÂNIA. Nominalizarea în Arenă nu este singura modalitate prin care un concurent poate părăsi show-ul, aceștia pot abandona, pot fi descalificați sau pot fi trimiși acasă din motive medicale. Ion Oncescu, de la Faimoșii, care se află de câteva zile sub supraveghere medicală, a părăsit show-ul. În urmă cu două zile, acesta nu a dormit toată noaptea din cauza unor pietre la rinichi, care îi provocau dureri intense. A doua zi, a fost dus la spital și nu s-a mai întors în tabără de atunci.

ION ONCESCU - EXATLON ROMÂNIA. Imediat, au apărut mesaje pe rețeaua de socializare Facebook. Iată câteva dintre acestea: "Săracul Ion a scăpat de 3 nominalizări, dar nu și de pietrele la rinichi"; "Of.. Ion Oncescu mi-a plăcut cel mai mult.. un om cu bun simț.. amuzant.. îmi pare rău că pleacă, dar îi doresc multă sănătate!"; "Ce păcat că a plecat Ion Oncescu. Era reprezentantul moralității, bunului simt și al respectului față de valori. Anca de la Războinici e exact opusul"; "Trist, era de ştiut că o să plece. Însănătoşire grabnică, Ion, şi păcat că nu te mai vedem".

[citeste si] 

ION ONCESCU - EXATLON ROMÂNIA. Amintim că cele trei persoane nominalizate pentru eliminare sunt Anca, Alexandru și Radu din echipa Războinicilor.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23