Ion Oncescu - EXATLON România. ȘOC în emisiune: "Îmi pare rău"

Ion Oncescu, din echipa Faimoșilor de la Exatlon România, nu va mai fi prezent în emisiune din cauza unor probleme de sănătate.

ION ONCESCU - EXATLON ROMÂNIA. Luptătorulul profesionist de skandenberg a ajuns în grija medicilor după ce a acuzat dureri mari din cauza unei pietre la rinichi care s-a deplasat în vezica urinară.

ION ONCESCU - EXATLON ROMÂNIA. Nominalizarea în Arenă nu este singura modalitate prin care un concurent poate părăsi show-ul, aceștia pot abandona, pot fi descalificați sau pot fi trimiși acasă din motive medicale. Ion Oncescu, de la Faimoșii, care se află de câteva zile sub supraveghere medicală, a părăsit show-ul. În urmă cu două zile, acesta nu a dormit toată noaptea din cauza unor pietre la rinichi, care îi provocau dureri intense. A doua zi, a fost dus la spital și nu s-a mai întors în tabără de atunci.

ION ONCESCU - EXATLON ROMÂNIA. Imediat, au apărut mesaje pe rețeaua de socializare Facebook. Iată câteva dintre acestea: "Săracul Ion a scăpat de 3 nominalizări, dar nu și de pietrele la rinichi"; "Of.. Ion Oncescu mi-a plăcut cel mai mult.. un om cu bun simț.. amuzant.. îmi pare rău că pleacă, dar îi doresc multă sănătate!"; "Ce păcat că a plecat Ion Oncescu. Era reprezentantul moralității, bunului simt și al respectului față de valori. Anca de la Războinici e exact opusul"; "Trist, era de ştiut că o să plece. Însănătoşire grabnică, Ion, şi păcat că nu te mai vedem".

[citeste si] 

ION ONCESCU - EXATLON ROMÂNIA. Amintim că cele trei persoane nominalizate pentru eliminare sunt Anca, Alexandru și Radu din echipa Războinicilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel