EXATLON ROMÂNIA 20 februarie. ELIMINARE RĂZBOINICI. Cine se întoarce în România - VIDEO + UPDATE

Foto Facebook / Exatlon România
Foto Facebook / Exatlon România

EXATLON ROMÂNIA, 20 FEBRUARIE 2018. Marți seară, un concurent din echipa Războinicilor a părăsit competiția „Exatlon".  

EXATLON ROMÂNIA, 20 FEBRUARIE 2018. UPDATE 4. "Unul dintre voi trei (n.r. Anca, Alexandru și Radu) va pleca acasă", a spus Cosmin Cernat. 

"Numele celui care pleacă acasă, în România, cel care își va lua la revedere de la echipă, cel sau cea care, de astăzi, nu va mai fi atlet sau atletă Exatlon este... Radu", a zis prezentatorul emisiunii.

VEZI ȘI EXATLON. ROMÂNIA - TURCIA. Cosmin Cernat, surpriză

EXATLON ROMÂNIA, 20 FEBRUARIE 2018. UPDATE 3. Deși au concurat în inferioritate numerică, Faimoșii au reușit să câștige jocul "hamacului" cu scorul de 10-4. În urma acestei victorii, se vor bucura de patru zile în casă, dar și de pizza.

EXATLON ROMÂNIA, 20 FEBRUARIE 2018. UPDATE 2. Jocul de marți seară se numește hamacul. 

VEZI ȘI EXATLON. De ce NU mai este Giani Kiriță

EXATLON ROMÂNIA, 20 FEBRUARIE 2018. UPDATE 1. A început emisiunea. "Știi care ar fi scenariul? Să rămână Anca (n.r. de la Războinici, propusă pentru eliminare). Deci, dacă rămâne Anca în continuare, este un plus pentru noi", a spus Giani Kiriță. "Important e să legăm victoriile", a mai spus acesta.

Și Anca a avut lucruri de spus. "Eu o să merg la joc. O să încerc să obțin punctele care depind de mine de fiecare dată. (...) Eu nu mai consider că suntem o echipă, suntem un grup", a declarat Anca.

Alina, de la Războinicii, a spus că s-a trezit cu moralul la pământ.

Diana Belbiță, de la Faimoșii, a spus că, deși "suntem puțini, vrem să le facem o surpriză celor bolnavi și să câștigăm pentru ei". 

Cosmin Cernat a anunțat o miză dublă și un joc în premieră, "unul spectaculos, e o probă de coordonare". Fiecare membru al echipei câștigătoare va primi cinci felii de pizza. "Veți avea și o băutură răcoritoare", le-a spus Cosmin Cernat concurenților.

EXATLON ROMÂNIA, 20 FEBRUARIE 2018. ELIMINARE RĂZBOINICI. Anca, Alexandru și Radu sunt cei trei concurenți din echipa Războinicilor nominalizați pentru eliminare. Luni a fost o zi decisivă pentru concurenții de la „Exatlon". Faimoșii i-au înfrânt decisiv pe Războinici, cu un scor uriaș, 10 - 4. În tabăra Războinicilor, înainte de a intra în Arenă și de a se face strategiile pentru cei trei care au fost nominalizați spre eliminare, isteria și haosul și-a făcut loc printre concurenți.

EXATLON ROMÂNIA, 20 FEBRUARIE 2018. ELIMINARE RĂZBOINICI. În inferioritate numerică și cu foarte multe accidentări în echipă, Faimoșii au răsuflat ușurați după câștigarea duelului. Cosmin Cernat a făcut aseară un anunț care i-a luat prin surprindere pe aceștia, și anume Ion Oncescu a părăsit competiția, din cauza problemelor medicale.

EXATLON ROMÂNIA, 20 FEBRUARIE 2018. ELIMINARE RĂZBOINICI. Primul concurent propus aseară spre eliminare a fost Anca, din partea echipei, iar a doua nominalizare a fost făcută de Mariana, cea care a adunat cele mai multe puncte pentru echipă. L-a desemnat pe Alex Moraru. Alina, cea care și-a câștigat protecția, prin faptul că a triumfat în jocul individual, l-a propus pe Radu.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 20 FEBRUARIE 2018. ELIMINARE RĂZBOINICI.  Rămâneți pe DC News pentru a afla ce concurent se va întoarce în România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel