Markle, demascată de CODUL SECRET: Gest regal RAR care o dă de gol pe ducesă, în războiul cu Familia Regală

foto captură video Youtube
foto captură video Youtube

Cuvintele lui Meghan Markle, dure la adresa Familiei Regale britanice, sunt contrazise de coduri secrete și semnale, gesturi cu un mesaj clar pentru întreaga lume. 

Prințul Harry și soția sa, Meghan, ar fi indus lumea întreagă în eroare când au sugerat că relația lor nu ar fi fost niciodată acceptată de către regii seniori, scrie The Sun. Autorul regal Andrew Morton afirmă că existau coduri secrete și semnale transmise de către cei care se află în vârful Familiei Regale britanice. Printre acestea, autorul Morton enumeră fotografiile cu ducesa de Cornwall, Camilla, care încalcă protocolul regal pentru a o ține de mână pe Meghan și a o săruta de rămas bun la un eveniment public, în onoarea Prințului Charles, la cea de-a 70-a aniversare. 

Andrew Morton subliniază, conform sursei citate, că ”Acest gest regal rar era un semn care arăta cât de rapid actrița americană a fost acceptată de Familia Regală și tratată cu afecțiune autentică”. 

”În acea zi, Camilla, Ducesa de Cornwall, care a consiliat-o anterior pe Kate Middleton cu privire la cele mai fine puncte din protocolul regal, în timpul uceniciei sale regale, a semnalat întregii lumi, fără să spună un cuvânt, că ”Meghan e una de-a noastră”” mai arată autorul regal. 

Meghan Markle a acuzat Casa Regală că a adus-o în pragul sinuciderii

Meghan Markle nu pare a fi însă de aceeași părere cu autorul regal, susținând ideea conform căreia a fost discriminată în Familia Regală. Ea a făcut inclusiv acuzații de rasism, considerând că unul dintre motivele pentru care a fost tratată în acel fel pe care-l invocă de către membrii Familiei Regale britanice ar fi fost reprezentat de culoarea pielii ei. 

Valul de critici la adresa Casei britanice Regale a început cu interviul incredibil acordat celebrei Oprah Winfrey, interviu în care Meghan, soţia prinţului Harry, a acuzat familia regală britanică de rasism, de proliferarea unor minciuni, dar şi că a împins-o la un pas de sinucidere. 

O jurnalistă din SUA o acuză, în schimb, pe Meghan Markle că-l manipulează pe prințul Harry. ”Nu pot să spun că prințul Harry este într-o relație abuzivă emoțional. Însă ce pot să spun este că Meghan Markle s-a ocupat să-l facă să creadă că ea este un fel de mama lui reîncarnată. Numai că de această dată, el are șansa de a o salva. E foarte greu de privit. Vă rog, încetați să le mai acordați atenție.”, a scris, recent, jurnalista Candace Owens pe Twitter. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel