George Maior, citat la Secția de Investigare a Magistraților, în dosarul Laurei Codruța Kovesi

Maior
Maior

George Maior, fost șef al SRI, a fost citat de procurorii SIIJ, pentru joi, 23 mai. 

George Maior este citat în dosarul privind extrădarea lui Nicolae Popa, în care Laura Codruța Kovesi are calitatea de inculpat, scrie Mediafax, citând surse judiciare. 

Surse judiciare au precizat, pentru sursa citată, că fostul șef SRI, George Maior, este așteptat, joi. 23 mai, să se prezinte la Secției de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ), pentru a fi audiat în dosarul fostului procuror-șef DNA, Laura Codruța Kovesi.

În acest dosar, au fost audiați deja fostul ministru de Interne Gabriel Oprea și fostul prim-adjunct al Serviciului Român de Informații, Florian Coldea, ambii în calitate de martor.

Kovesi, inculpată în dosar

În dosarul privind extrădarea lui Nicolae Popa, condamnat în dosarul FNI, Laura Codruța Kovesi are calitatea de inculpat, fiind acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Pe 28 martie, Laura Codruța Kovesi a fost plasată sub control judiciar de către Secția de anchetă a magistraților, însă măsura a fost contestată în instanță. Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus ulterior revocarea măsurii controlului judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel