EXCLUSIV  Gelu Nițu, mușcat de cap: Când m-am văzut, m-am speriat - video

Gelu Nițu
Gelu Nițu

Gelu Nițu și Simona Popescu, la DC News, au oferit informații interesante despre filmele SF.

"Am avut plăcerea să joc într-un film cu vampiri, chiar două. Am avut bucuria să fiu singurul om de acolo, pentru că toți erau mușcați și după se transformau în vampiri. Un coleg de-al meu – îmi aduc aminte și acum – ce a mai mâncat dintr-un șobolan de cârpă. Eu rămâneam om", a zis Gelu Nițu. Sângele era imitat cu o vopsea specială. Simona Popescu a spus că era "ceva dulce, ceva special".

Mușcat de zombie

Gelu Nițu a povestit momentul în care trebuia să fie mușcat de un zombie. "Mă mușca un coleg de cap, la un moment dat, care era transformat în zombie. Și în cadrul următor trebuia să apar eu în prim plan mort și mușcat de cap. Mi-au făcut o mască. Mi-au pus o chestie de ipsos, erau doi machiori celebri din Hollywood, care luaseră premii Oscar pentru machiaj. Mi-au pus ipsosul pe mine. M-au întrebat dacă sufăr de claustrofobie. Le-am zis că nu mi-e frică. Zice: ține-mă de mână dacă îți e frică. Nu mi-e. Și acum dezvălui o chestie: mi-a spus că lui Schwarzenegger îi este frică. (...) Când m-am văzut, m-am speriat, eram eu. Era atât de bine făcut. Am și o poză cu mine lângă mine", a spus actorul.

Spaima regizorului

"Eu știam când am venit la filmare că am patru replici. Regizorul, un tip la vreo 35 de ani așa, zice: ai învățat textul? Zic da. Hai să repetăm. Și zice: și restul? Care restul? Atât mi s-a dat. Dintr-o dată, am văzut o spaimă pe ochii lui. Și a întrebat asistenta: unde e textul lui Gelu. Aveam vreo două pagini jumătate de text în engleză, ceea ce e imens. Și să mă vezi stând cu toată echipă... Îți dai seama cu presiune cu echipa care-mi stătea în ceafă. (...) Cu chiu cu vai, am învățat textul", a precizat Gelu Nițu.

"Costă orice zi de filmare mult. Ei caută să termine. Sunt foarte bine organizați", a mai zis acesta.

 

Răspunsul complet, mai jos:

Interviul integral aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel