Gabriela Ruse, pe tabloul principal la Nottingham (WTA)

Jucătoarea română de tenis Elena-Gabriela Ruse a reuşit să acceadă, duminică, pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Nottingham.

Turneul din Marea Britanie este dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, după ce a obţinut două victorii în aceaşi zi în calificări. Ruse (21 ani,211 WTA) a trecut în primul tur de Jana Cepelova (Slovacia) cu 6-4, 7-6 (4), după o oră şi 32 de minute. Românca s-a impus deşi a comis 7 duble greşeli în acest meci cu o adversară mult mai experimentată şi titrată (26 ani, 186 WTA).

În runda finală, Ruse a câştigat cu 6-3, 6-3 în faţa franţuzoaicei Chloe Paquet (24 ani, 168 WTA), în doar 67 de minute. Ruse şi-a asigurat un cec de 2.100 dolari şi 19 puncte WTA, iar în primul tur va avea un meci dificil cu a cincea favorită, ucraineanca Daiana Iastremska (19 ani), care se află pe locul 35 în lume.

Pe tabloul de simplu se mai află şi Monica Niculescu, ea urmând să joace în primul tur contra germancei Tatjana Maria, cap de serie numărul 9. La dublu, Ruse şi Niculescu vor face pereche contra cuplului Sharon Fichman (Canada)/Miyu Kato (Japonia).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel