Gabriela Ruse: Nu o cunosc pe Krejcikova, dar vreau să profit de şansa mea la BRD Bucharest Open

Jucătoarea română Gabriela Ruse (176 WTA) a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu o cunoaşte foarte bine pe adversara sa, Barbora Krejcikova din Cehia (118 WTA), dar a precizat că va da totul pentru a profita de şansa pe care o are la turneul de tenis BRD Bucharest Open (WTA).

"Sunt foarte bucuroasă să fiu aici, mulţumesc organizatorilor pentru wild card-ul primit. Nu o cunosc foarte bine pe adversara din primul tur, Barbora Krejcikova, dar ştiu că a câştigat foarte multe turnee la juniori. Mă aştept la un meci foarte greu. Dar anul acesta am avut ocazia să joc cu mai multe jucătoare de top şi m-am obişnuit. Aştept să urc şi să înving jucătoare din ce în ce mai bune. Nu am mai jucat împotriva Barborei. O voi studia zilele astea. Dar eu oricum voi încerca să dau tot ce pot şi să fructific şansa care mi s-a oferit", a spus Ruse.

"Mă bucur că nu am picat cu o româncă. E foarte greu să joci împotriva unei jucătoare române aici, din toate punctele de vedere. Şi sentimental, suntem prietene, ne cunoaştem de atâta timp. Îmi pare rău că Jaqueline a picat cu Sorana, dar suntem foarte multe pe tablou şi e imposibil ca la un moment dat să nu ne întâlnim", a adăugat Gabriela Ruse.

Elena Gabriela Ruse, numărul 176 mondial, o va întâlni în primul tur pe Barbora Krejcikova (118 WTA), din Cehia, conform tragerii la sorţi efectuate sâmbătă.

Jucătoare din 29 de ţări participă la ediţia 2019 a turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari şi găzduit în perioada 13-21 iulie de Arenele BNR din Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel