Gabriel Cotabiță, primele cuvinte după ce s-a trezit din comă

Gabriel Cotabiţă ar fi deschis ochii și, conștient, ar fi spus primnele lui cuvinte, readucând speranța în inima fetelor și a mamei sale, care nu s-a despărțit de patul din spital unde fiul ei se află de tei săptămâni, scrie spynews.ro. 

Potrivit  unor apropiați ai familiei, Gabriel Cotabiță a început să dea primele semne că este conștient și că priveziunile cu privire la recuperarea lui au fost prea pesimiste. Sau, cine știe?, poate s-a produs minunea pe care o așteptau atât medicii, cât și familia și fanii artistului.

Pentru că, în urmă cu câteva zile, cântărețul care a suferit, în urmă cu trei săptămâni un atac cerebral care l-a lăsat fără puls timp de mai bine de un sfert de oră, a dat primele semne că este conștient.

Citește și: Gabriel Cotabiță, transformare șocantă! Cum arată după o lună de comă

Iar primele cuvinte pe care le-a spus au fost și cele care i-au făcut pe toți cei care se aflau acolo să plângă. De fericire, evident. "Eliza, Eliza, unde ești?", au fost cuvintele pe care le-a spus artistul în momentul în care și-a revenit, pentru câteva minute, din starea comatoasă în care era afundat, solicitând astfel să își vadă fiica de care este atât de atașat.

Apoi, șocându-i și mai tare pe cei din prajma lui, cântărețul, cu greu, a mai spus că are dureri. "Mă doare rău, mă doare", a mai spus el, fără să răspundă însă și la întrebările cu privire la ce anume îl durea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel