FRUCTUL OPRIT. Mihai Călin, revenire spectaculoasă

În cadrul serialului “Fructul oprit”, difuzat la Antena 1, actorilor Mihai Călin și Carmen Tănase le-a fost oferită posibilitatea de a forma un cuplu pe platourile de filmare.

Mihai Călin a revenit în atenția telespectatorilor în cadrul super-producției de la Antena 1, unde s-a întâlnit cu colegi de breaslă, alături de care a mai lucrat. Cu Carmen Tănase, acesta a făcut echipă și în alte proiecte, însă de această dată ei au prilejul să relaționeze mai mult prin prisma poveştii serialului "Fructul oprit". Aici, Mihai Călin joacă rolul lui Mircea Adam, un medic care este îndrăgostit de Roxana Baicu Popovici, personaj interpretat de Carmen Tănase.

Ce zice Mihai Călin

"Este foarte plăcut și foarte haios să lucrezi cu Carmen. Ne înțelegem foarte bine și este exact ce mi-am închipuit că se va întâmpla, cu toate că până la Fructul oprit nu lucrasem direct cu ea. Mi se pare că avem o colaborare foarte bună, ne distrăm, ne simțim bine, lucrurile merg foarte ok, ceea ce este ideal într-o colaborare.

Important este să fii atent unul la celălalt, să privești nu numai la ce îți trebuie ție ca să te pui în valoare, dar și să-ți ajuți partenerul, colegul de filmare", spune Mihai Călin, care poate fi urmărit de telespectatorii Antenei 1 în "Fructul oprit", miercurea de la ora 20.00.

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel