FRUCTUL OPRIT. Michaela Prosan, surpriză pe platourile de filmare

Michaela Prosan, frumoasa actriță care o interpretează pe Sonia Caragea în “Fructul oprit”, difuzat la Antena 1, a avut parte de o surpriză emoționantă din partea echipei serialului.

Tănăra actriță a fost surprinsă de colegi și de membrii echipei de producție cu un moment special, pregătit cu prilejul aniversării ei.

Este născută pe 29 februarie, dar având în vedere că nu se poate serba mereu pe această dată, Michaela Prosan este sărbătorită, de regulă, în prima zi a primăverii.

Anul acesta, pentru frumosa actriță s-a dat startul surprizelor încă de pe 28 februarie. Ziua a prins-o pe platourile de filmare ale serialului "Fructul oprit", difuzat în fiecare zi de miercuri de la ora 20.00 la Antena 1, iar urările de la mulți ani nu au întârziat să apară.

Petrecere surpriză

Momentele frumoase au continuat și pe 1 martie, când colegii i-au pregătit o petrecere surpriză. Exact când nu se aștepta, fiind convinsă că trebuie să se pregătească pentru filmare, actorii prezenți și membrii echipei de producție au început să-I cânte la mulți ani, terminând momentul cu un buchet superb de flori, dar și cu nelipsitul desert aniversar.

(w670)

[citeste si]

Actrița, care a împlinit 26 de ani, poate fi urmărită de telespectatorii Antenei 1 în fiecare zi de miercuri de la ora 20.00 în serialul "Fructul oprit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel