Fructul oprit. Michaela Prosan: ''Este super-eroul meu''

Michaela Prosan
Michaela Prosan

Michaela Prosan, frumoasa actriță, cunoscută drept ''Sonia'' din “Fructul oprit”, a făcut mărturisiri emoționante despre femeia care i-a dat viață. 

Mama a investit foarte mult în educația mea. Mi-a spus: <<Eu îți ofer asta, iar tu te vei descurca mai târziu cu ce ți-am oferit>>. Cred că este cel mai valoros lucru pe care i-l poți oferi unui copil, o educație cât mai bună, ca el să știe să se descurce după aceea în societate.” , a povestit Michaela Prosan, în cadrul emisiunii “De-a viața ascunselea”, prezentată de Florentina Fântânaru.

Mama este super-eroul meu. Este omul care m-a motivat de-a lungul timpului prin exemplul său”, a mărturisit interpreta Soniei din “Fructul oprit”.

După 12 ani de pictură și desen, Michaela a decis să se îndrepte spre un alt domeniu, iar ziua în care a fost admisă la UNATC rămâne una dintre cele mai frumoase zile din viața ei.  A jucat în prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone, pe scena de la teatru, și de fiecare dată emoțiile nu au lipsit. “Și în momentul de față am emoții. Înainte să filmez o secvență am emoții, și la teatru aveam emoții, dar ele trec în momentul în care încep să muncesc, în momentul în care se dă acțiune, însă până atunci este un consum fenomenal. În mine sunt o mie de gânduri și senzații, pe care cu greu le stăpânesc, dar reușesc într-un final”, a povestit ea.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel