Fraza care îl obligă pe Ponta să candideze. Crin spune adio USL în 2014

În mandatele lui Traian Băsescu s-a văzut că partidul care dă președintele țării face jocurile pe scena politică. Numirile în fruntea Guvernului ale lui Călin Popescu Tăriceanu și Emil Boc, și, mai târziu menținerea la Victoria a celui din urmă au demonstrat că se poate. Pe lângă Executiv, șeful statului s-a ocupat și de Servicii, DNA sau Parchete, instituții care îți conferă putere și autoritate. Modelul șefului de la Cotroceni rămâne neschimbat și în următorul mandat, dat fiind că modificarea Constituției e blocată chiar de Traian Băsescu, prin atacarea Legii referendumului la CCR. Pesemne că șeful statului trage pentru succesorul său, oricare va fi acesta.

În aceste condiții, viitorul președinte va trage în sus partidul din care provine și va face majoritatea, alături de UDMR și minorități. Avertismentul lui Antonescu

PSD, cel mai mare partid din România, va urmări să se mențină la guvernare, însă riscul unui Guvern cu PNL în centru, sprijinit de la Cotroceni în 2016, e extrem de mare pentru oamenii lui Ponta, mesaj transmis clar și răspicat chiar de Crin Antonescu, prin vocea Secretarului general al PNL, Eduard Hellvig.

Crin Antonescu le-a transmis sâmbătă liberalilor că viitorul președinte al României va fi din PNL, iar că în 2016, premierul va fi tot un liberal.

”Nu abandonaţi, staţi uniţi! PNL va duce preşedintele României în 2014 şi vă garantez că în 2016 avem prim-ministru”, a rostit Eduard Hellvig, la Satu Mare, mesajul transmis de liderul liberal.

Secretarul general al PNL a vorbit și despre alte planuri de viitor ale PNL și a precizat că ținta la alegerile europarlamentare de anul viitor este ca partidul să obțină 25% din sufragii la nivel național.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel