Protest portocale Cotroceni, fotografie UMILITOARE. S-a aflat adevărul

Pentru a arunca în derizoriu protestul de sâmbătă, 17 februarie, de la Palatul Cotroceni, în spațiul online sunt distribuite tot felul de fotografii.

Una dintre aceste imagini înfățișează niște oameni în vârstă care stau cu mâinile întinse pentru a primi o plasă de portocale.

În dreptul fotografiei distribuite masiv pe Facebook se află următoarea descriere: "Luați dobitocimii dreptul de vot și România va cunoaște calea dezvoltării economice și culturale. Dobitocime pesedista primind niște portocale cu ocazia protestelor de la Palatul Cotroceni". Descrierea diferă în funcție de persoana care postează pe Facebook.

"Credeți că în acele pungi erau portocale? Greșit... În acele pungi se aflau principiile, demnitatea, onestitatea, viața noastră de până acum, curajul de a decide singur, și ce e mai grav... dacă vor fi mai mulți decât noi la vot - viitorul copiilor noștri", a mai scris un internaut în dreptul imaginii furate din presa internațională.

De fapt, fotografia a fost făcută în Atena, Grecia, în 2016. Găsiți AICI sursa reală a imaginii. Așa că mare atenție la ce imagini distribuiți pe Facebook!

Pleșoianu, la protest

Un protest împotriva preşedintelui Klaus Iohannis s-a desfăşurat, sâmbătă după amiaza, în faţa Palatului Cotroceni, printre participanţi numărându-se şi deputatul PSD Liviu Pleşoianu, care şi-a exprimat nemulţumirea că şeful statului "o acoperă" pe Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

"Motivul pentru care am venit aici este acela de a aduce această portocală de Tenerife, care e o portocală originală, nu e contrafăcută. Dacă ar fi fost domnul Iohannis aici (...) i-aş fi oferit-o, mai ales că domniei sale îi place foarte mult în Tenerife, şi l-aş fi rugat să încerce măcar să nu facă declaraţii care sunt de fapt un fel de delir logic", a declarat Pleşoianu.

El s-a referit la înregistrările apărute în media în ultima săptămână.

[citeste si]

"Domnul Iohannis a spus că nu a ascultat acele probe audio care au fost difuzate duminică seara, a spus că nu a citit nici stenogramele ca urmare a probelor audio, în acelaşi timp s-a pronunţat că este o încercare jalnică a unor penali. Întrebarea este foarte simplă pentru nişte oameni dotaţi cu logică din această ţară: dacă nu ai citit stenogramele, dacă nu ai urmărit probele audio, atunci cum te exprimi, de unde ştii despre ce vorbeşti", a adăugat deputatul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel