Fostul șef al DSP Galați: CAUZA MORȚII bărbatului care a refuzat internarea. „NU A FOST NEGLIJENT”

Medicul Valentin Boldea, fostul șef al DSP Galați, susține că bărbatul de 45 de ani care a refuzat internarea nu a murit de Covid-19.

Fostul șef al DSP Galați, medicul Valentin Boldea, a afirmat, printr-o postare pe Facebook, că decesul bărbatului de 45 de ani, mort la câteva ore după ce a refuzat internarea deși era infectat cu Covid-19, a survenit din altă cauză. 

Conform celor spuse de medicul Valentin Boldea, pe certificatul constatator al decesului de după autopsie scrie „infarct miocardic acut”. Bărbatul ar fi plecat la domiciliu cu un infarct în derulare, nediagnosticat. 

„Ce spuneți de faptul că pe certificatul constatator al decesului completat după autopsie scrie infarct miocardic acut? Nu cumva la prima lui prezentare la UPU personalul s-a axat doar pe testarea COVID 19 și au omis să-i facă un consult cardiologic. Simptomele cu care s-a prezentat se întâlnesc și în debutul unui infarct miocardic. Cel mai probabil omul a plecat acasă cu un infarct în derulare pe care nu l-au diagnosticat. Deci se pare că nu omul a fost neglijent ci un sistem care își axează atenția doar pe COVID și uităm că oamenii vin la urgente și cu alte patologii”, a scris medicul Valentin Boldea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel