Florin Ţurcanu, fost preşedinte al CJ Botoșani, condamnat la închisoare. De ce este acuzat

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Florin Ţurcanu, a fost condamnat la patru ani şi trei luni de închisoare cu executare.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Botoşan a fost condamna la patru ani şi trei luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care a fost acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani, potrivit portalului instanţelor de judecată, scrie Agerpres.

Tribunalul Botoşani a dispus condamnarea la trei ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi trei ani de închisoare cu pentru spălare de bani, însă, pentru că mai avea o condamnare într-un dosar în care era acuzat de fals şi uz de fals, judecătorii au dispus anularea suspendării pedepsei anterioare şi l-au condamnat la pedeapsa de cea mai grea, de trei ani de închisoare la care au adăugat un spor de un an şi trei luni.

Socrul său, achitat

Tribunalul a decis, de asemenea, confiscarea specială a sumei de 260.306,16 lei de la Florin Ţurcanu. În acelaşi dosar, socrul acestuia, Aristomel Anuşca, care a fost judecat pentru pentru infracţiunea de complicitate la trafic de influenţă, a fost achitat. Totodată, instanţa din Botoşani a decis să menţină sechestrul asigurator asupra unei casei aparţinând lui Aristomel Anuşca. Sentinţa nu este definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel