Fostul director TAROM, Ruxandra Brutaru, pleacă la Sky Team pentru 15.000 de euro pe lună. Directoarea de marketing îi va continua politica

Gabriela Bordea este începând de astăzi noua directoare generală a companiei TAROM. Numirea vine în urma demisiei Ruxandrei Brutaru, care declara că nu mai poate rezista cu cel mai mic salariu pe care l-a primit în viața ei, de 4.600 de lei pe lună, pentru care își neglijează și familia. După ce se zvonea că va trece pe postul de director general adjunct, unde salariul, plătit de companie și nu de statul român, este de 15.000 de lei pe lună, se pare că fostul director general al TAROM a acceptat un post de conducere în alianța Sky Team, unde va câștiga, se pare, în jur de 15.000 de euro pe lună.

Numirea noului director general al TAROM, Gabriela Bordea, s-a făcut în baza Ordinului nr. 172/14.03.2011 semnat de către Anca Boagiu, ministrul Transporturilor. Gabriela Bordea este cea care a implementat politica de management a Ruxandrei Brutaru, care este considerată de Departamentul Transporturi și infrastructură al PSD una în defavoarea companiei. Bordea și-a început activitatea în cadrul TAROM în anul 1973, iar de-a lungul carierei sale a lucrat în toate sectoarele Direcţiei Marketing şi Vânzări ale companiei. Între anii 1982 şi 1985 a fost numită reprezentant al companiei TAROM la Paris, între anii 1990-1996 a ocupat funcţia de reprezentant TAROM la Bruxelles, iar între anii 1999-2004 a fost reprezentant TAROM la Tel Aviv. Între anii 2007-2009 a ocupat funcţia de Şef Departament Vânzări România, iar din anul 2009 a fost numită în funcţia de Director Marketing şi Vânzări al TAROM.

Informațiile din telegramele Wikileaks încep să se confirme

Se încearcă falimentarea companiei și privatizarea sa la un preț bun pentru cumpărător, susține Dragoș Titea, secretarul Departamentului Transporturi și infrastructură al PSD, care a adăugat că aderarea TAROM la alianța Sky Team nu este una favorabilă, căci multe companii aeriene membre au sau au avut probleme serioase, și, ce este cel mai important, compania TAROM este obligată să cumpere avioane Airbus, în condițiile în care la București deține un service performant pentru aparatele Boeing, cu piese de schimb și mecanici bine pregătiți. Mai mult, există zvonuri conform cărora TAROM pregătește achiziția unui aparat Airbus 330.

Aceste informații nu fac decât să confirme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel