Urmărește emisiunea live


Folosește aceste produse și dulapul de lemn va fi ca nou printr-o magie. Convinge-te și tu

Folosește aceste produse și dulapul de lemn va fi ca nou printr-o magie. Convinge-te și tu. Sursa - pixabay.com
Folosește aceste produse și dulapul de lemn va fi ca nou printr-o magie. Convinge-te și tu. Sursa - pixabay.com

Cu siguranță că ai și tu în casă mobilier din lemn și, probabil, că unele piese nu mai sunt într-o stare excelentă.

Poate nu știi dar există o serie de remedii de-ale bunicii, care sunt foarte utile pentru ca curăța mobila din lemn, care va arăta ca nouă.

Fie ca vorbim de uși, scaune sau dulapuri, lemnul nu lipsește niciodată din casă. Cu toate acestea, prin utilizarea zilnică, toate aceste elemente de mobilier riscă să fie deteriorate. Există câteva remedii cu adevărat utile pentru a remedia mobilierul de lemn.

Nu toate orhideele pot fi crescute în casă. Iată care este motivul

În primul rând, îți recomandăm să folosești oțet de mere. Ai observat că multe produse pentru curățarea lemnului au la bază oțet de mere? Asta pentru că oțetul este un produs foarte util în acest sens.

Suprafețele din lemn vor dobândi o strălucire deosebită, dacă sunt șterse cu oțet de mere. Umezește o cârpă din microfibră cu apă nu călduță. Apoi toarnă puțin oțet de mere și începe să ștergi mobilierul din lemn.

Înainte de clătire, lasă-l să acționeze cel puțin douăzeci de minute și apoi vei observa diferența! Rezultatul este cu adevărat uimitor!

Curăță argintul înnegrit fără bicarbonat de sodiu. Ai nevoie de două ingrediente simple din cămară

Sună ciudat, dar sucul de lămâie este, de asemenea, excelent pentru curățarea lemnului. Lămâia este o alternativă valabilă la produsele chimice și industriale: sucul de lămâie poate fi folosit necondiționat pe lemn și oțel.

Doar adaugă suc de lămâie în apă și apoi utilizează soluția pe o cârpă pentru a curăța și lustrui cât mai bine toate suprafețele mobilierului de lemn. Casa va fi foarte parfumată și curată!

În cele din urmă, există un truc foarte interesant care implică utilizarea uleiului de măsline. Este un produs util în multe domenii, nu doar în bucătărie. Pe lemn este util datorită capacităților sale, capabile să hrănească materialul și să îl facă foarte rezistent și spectaculos vizual.

Curăță mașina de spălat vase în 3 pași: la revedere mirosuri neplăcute

În acest caz, va fi suficient să torni o cantitate mică de ulei de măsline pe un pic de vată sau pe o cârpă de bumbac, care să nu zgârie suprafețele.

Freacă ușor pieselor de mobilier și vei observa rezultatul după câteva minute. Nu este nevoie să clătești, dar în unele cazuri poate fi necesar să îndepărtezi uleiul în plus.

Vezi și:

Nu aruncați dopurile de plută! Puneți-le în torpedoul automobilului. Iată de ce

Ați reciclat vreodată dopurile de plută? Nu doar că se pretează la reutilizare creativă pentru a realiza proiecte de bricolaj și elemente de mobilier, dar pot fi folosite în automobil.

Reutilizările creative ale dopurilor de plută sunt nenumărate. Din dopurile de plută se pot face obiecte frumoase de decor, dar și mobilier pentru casă. Dar v-ați fi imaginat vreodată că le puteți folosi în automobil?

Bicarbonatul de sodiu: trei moduri la care nu te-ai gândit niciodată să-l folosești atunci când speli hainele

Dopurile sunt ideale pentru eliminarea mirosurilor neplăcute din habitaclu automobilului, deoarece pluta este capabilă să absoarbă mirosurile neplăcute.

Cum se folosesc dopurile de plută în mașină? Mai întâi, trebuie să tăiați fiecare dop în jumătate și să adăugați câteva picături din uleiul esențial preferat. Puneți, apoi, dopurile în torpedoul mașinii.

În scurt timp, mirosurile urâte vor fi absorbite de plută, iar habitaclu automobilului va mirosi a uleiul esențial ales.

Două ingrediente, pe care le aveți în casă, sunt suficiente pentru a curăța plasele de la geamuri

Important este să înlocuiți dopurile, în mod regulat, mai exact la 2-3 zile. Evident, dacă automobilul este foarte murdar, nu vă așteptați la miracole. Dar dacă, automobilul este într-o stare decentă, atunci dopurile de plută vor fi adevărați aliați. Trebuie doar să încercații!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel