Florin Piersic, în lacrimi. "E greu, nu pot să mă bucur! Nu o să ne mai întoarcem niciodată la ce a fost!" Motivul sfâșietor al marelui actor

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Florin Piersic, cu lacrimi în ochi de ziua lui. Ce spune marele actor despre întoarcerea la normalitate. 

Florin Piersic este unul dintre sărbătoriții zilei de Florii. La 85 de ani, stabilit în căsuța sa de lângă Cluj, unde s-a mutat de frica virusului, marele actor mărturisește că are inima năpădită de tristețe.

În lacrimi și cu vocea tremurând, Florin Piersic a dezvăluit astăzi că viața trăită departe de scenă și de public este plină de amărăciune.

"E greu, nu pot să mă bucur! Cine e cel mai important alături de soția mea, de familia mea, de prietenii mei care au mai rămas atât de puțini, dacă nu publicul? Eu stau, mă gândesc la ei, la prietenii mei care nu mai sunt… Mă gândesc că la vârsta asta eu încă doresc să apar pe scenă, să văd publicul, să pun mâna pe el! Mi-e dor să fac si recitaluri în care să vorbesc cu publicul, mai spun o poezie, mai fredonez o melodie. Aici, în locul în care stau cu soția mea, am doi spectatori, doi câini, unul lup și unul maidanez. Lupu’ ăsta e chiar un spectator al meu, parcă așteaptă să îi recit ceva, să îi spun ceva. Am și două veverițe care vin și le dau nuci", a spus Florin Piersic, la Prima TV.

"Nu o să ne mai întoarcem niciodată la ce a fost". Motivul sfâșietor dat de marele actor

"Iubesc acest pământ pe care vreau să rămân. Este atât de multă tristețe în lume, vreau să mă bucur de viață. Am fost întrebat zilele astea ce reprezintă sărbătoarea Floriilor pentru mine. Este sărbătoarea Intrării Domnului nostru Iisus Hristos în Ierusalim. Vreau ca în această zi să aveți mult soare care să vă aducă speranță și mai ales sănătate, tuturor celor care mai rătăciți în țara asta minunată care se cheamă România.

Mama mea îmi spunea: Când vin Floriile cu soare ca soarele vine cu Florin? Nu o să ne mai întoarcem niciodată la ce a fost, pentru că sufletul oamenilor nu mai este cum a fost", a mai spus maestrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel