Florentina Mirică, prima candidatură DNA. Savaliuc: A fost dusă de mână de Kovesi la CSM

Descriere foto:

Primul nume anunțat pentru candidatura șefiei DNA agită apele. Jurnalistul Răzvan Savaliuc a vorbit despre nemulțumirea sa cu privire la candidatura Florentinei Mirică.

"N-are nicio zi de parchet de tribunal sau apel şi vrea să ajungă şefa DNA, după ce are un munte de achitări. Una care îmi vine în minte este achitarea doctorului Mohamad Yassin, pe care l-a trimis în judecată împreună cu şeful ei şi a fost achitat definitiv.

Doamna a fost dusă de mână, în permanenă, de Kovesi la CSM, în dosarul disciplinar în care a divulgat date secrete, le-a pus în rechizitoriu, deconspirându-se identitatea unor martori protejaţi. Astea sunt persoanale care vor să conducă DNA. Persoane care nu au experienţă profesională, au fost aduse pentru orice alte criteri, dar nu pentru experienţă. Dacă ar ajunge şefă la DNA, vom avea aceeaşi problemă: achitări.

Mie mi se pare nepermis ca un procuror din DNA, care a luat vreodată achitări, să candideze pentru şefia unui parchet şi trebuie stabilit prin lege, că altfel nesimţirea în parchet e uriaşă, ca un procuror cu achitări nu are cum să mai deţină o funcţie de conducere şi rezolvăm cu toţi oprotunistii care nu se uită ce au făcut, dar vor să fie şefi de mari parchete", a dclarat jurnalistul, la Antena 3.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25