Firea: Mă bucur că mă dă în judecată

Vlad Voiculescu o dă în judecată pe Gabriela Firea. Primarul Capitalei a reacționat. 

”Eu mă bucur chiar că mă dă în judecată. Ne vom întâlni la tribunal şi va afla o ţară întreagă ce anume a patronat domnul Voiculescu, iar acum, ştiţi cum se spune, este o vorbă la români: 'Hoţul strigă hoţii!'”, a declarat Gabriela Firea, vineri seară, la B1 TV.

Potrivit primarului general, ”se vor afla lucruri extrem de interesante” în legătură cu activitatea fostului ministru Vlad Voiculescu.

[citeste si]

Primarul general al Capitalei a adăugat: ”În urma discuţiilor care au avut loc astăzi, (...) conducerea Spitalului 'Sfânta Maria', unde se află acest Centru de excelenţă, a solicitat ASSMB o clarificare a acestei situaţii. La rândul său, ASSMB, în subordinea Consiliului General, mi-a solicitat mie o clarificare legală a situaţiei acestui Centru de excelenţă, iar eu, la rândul meu, am transmis către Ministerul Sănătăţii o rugăminte, o solicitare oficială, instituţională, pentru a se realiza încă o verificare, încă un control instituţional, o anchetă (...), dar cu concluzii logice, prin care să putem să ştim şi noi, cu toţii: avem un Centru de excelenţă în care s-au investit zece milioane de euro care are acreditare, dar este nefuncţional, ce trebuie făcut pentru a funcţiona?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel