FINALA WIMBLEDON 2019, 13 iulie. Simona HALEP - Serena WILLIAMS, LIVE. Scor: rezultat final

Simona Halep a câștigat, sâmbătă, primul său trofeu la prestigiosul turneu de la Wimbledon, după ce a învins-o categoric pe marea campioană Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Jucătoarea de tenis din România obține astfel cel de-al doilea său titlu la un turneu de Grand Slam.

Scor live: Simona Halep - Serena Williams 2-0 (la seturi)


Setul 2:

Simona Halep - Serena Williams 6-2. Simona Halep a câștigat TROFEUL ! Victorie fabuloasă! 

Citește și Divizia presă, fake news în grup. Propagandiștii lui Tapalagă aplică tehnicile rusești de manipulare pe care zic că le combat

Simona Halep - Serena Williams 5-2. Break !  Simona Halep SERVEȘTE PENTRU CÂȘTIGAREA TROFEULUI ! 

Simona Halep - Serena Williams 4-2.  Game la 30 pentru Simona. Încă un pas spre câștigarea trofeului. 

Simona Halep - Serena Williams 3-2. Break la 15 câștigat de Simona Halep. Pas extrem de important pentru Simona spre câștigarea meciului. 

Simona Halep - Serena Williams 2-2. Demonstrație de tenis din partea Simonei. Game la 0 pentru jucătoarea noastră. 

Simona Halep - Serena Williams 1-2. Game câștigat la zero de Serena Williams care dă tot ce e mai bun pentru a reveni în meci. 

Simona Halep - Serena Williams 1-1. Simona Halep câștigă un game tras la indigo cu cel al Serenei din debutul setului doi. 

Simona Halep - Serena Williams 0-1.  Jucătoarea din SUA câștigă primul game din setul doi la 30. 



Setul 1: 

Simona Halep - Serena Williams 6-2. Simona Halep câștigă primul set al marii finale de la Wimbledon. 

Simona Halep - Serena Williams 5-2. Simona cedează game-ul fără prea mare luptă. Game la 0 pentru Serena. Simona Halep servește pentru câștigarea primului set. 

Simona Halep - Serena Williams 5-1. Serena Williams a avut o tresărire de orgoliu și a dus game-ul la 40-40. După ce a ratat o minge de break, aceasta a pierdut și acest game. Simona este la un pas de câștigarea primului set. 

Simona Halep - Serena Williams 4-1. Serena Wiliams, legenda tenisului mondial, ia primul game din meci după ce a fost condusă cu 4-0. 

Simona Halep - Serena Williams 4-0. Simona Halep joacă minunat și își consolidează break-urile din debutul meciului. 

Simona Halep - Serena Williams 3-0. Nou BREAK pentru Simona ! 

Simona Halep - Serena Williams 2-0. Game la zero pentru Simona ! Început entuziasmant de meci. 

Simona Halep - Serena Williams 1-0. BREAK Simona ! Început excelent pentru jucătoarea noastră. 

A început meciul. 




Știrea inițială:

FINALA WIMBLEDON 2019, 13 iulie. Simona HALEP - Serena WILLIAMS, LIVE. Scor: rezultat final UPDATE: Finala începe cu o întârziere de 10 minute, la 16:10DCNEWS transmite LIVE SCORE finala Wimbledon 2019, de la ora 16:00. 


FINALA WIMBLEDON 2019, 13 iulie. Simona HALEP - Serena WILLIAMS, LIVE. Scor: rezultat finalSimona Halep este locul 7 WTA, iar Serena Williams, 10 WTA. Serena, în vârstă de 38 de ani, a mai jucat în 10 finale, aceasta fiind a 11-a. Pentru Simona Halep, e o premieră. În vreme ce Serena speră să o egaleze pe Margaret Court, Simona Halep speră ca această premieră din activitatea sa sportivă să fie și una câștigătoare. 

Românii o susțin: Vezi AICI

FINALA WIMBLEDON 2019, 13 iulie. Simona HALEP - Serena WILLIAMS, LIVE. Scor: rezultat finalÎn meciurile directe, Serena Williams are un avantaj clar față de Simona Halep. Românca a câștigat un singur joc din cele 10 disputate între cele două.

FINALA WIMBLEDON 2019, 13 iulie. Simona HALEP - Serena WILLIAMS, LIVE. Scor: rezultat finalS-a întâmplat în grupele de la Turneul Campioanelor din 2014, când Halep s-a impus clar, scor 6-0, 6-2. Tot la acea ediție, dar în finală, Williams a învins și ea categoric - 6-3, 6-0. Ultima confruntare directă dintre cele două a avut loc în optimile de finală ale Australian Open 2019. Pe 21 ianuarie, Simona Halep, pe atunci numărul 1 mondial, pierdea în trei seturi, scor 1-6, 6-4, 4-6.

FINALA WIMBLEDON 2019, 13 iulie. Simona HALEP - Serena WILLIAMS, LIVE. Scor: rezultat finalÎnainte de a ajunge în finală, Simona Halep a pierdut un singur set.  În schimb, Serena Williams a pierdut două seturi înainte de a atinge ultimul act al competiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel