FINALA US OPEN 2019 - Martina Navratilova: jocul Serenei este ca un motor fin reglat

FINALA US OPEN 2019 - Martina Navratilova: jocul Serenei este ca un motor fin reglat
FINALA US OPEN 2019 - Martina Navratilova: jocul Serenei este ca un motor fin reglat

FINALA US OPEN 2019 -  Într-un comentariu pentru wtatennis.com, înaintea finalei feminine de la US Open 2019, Martina Navratilova spune că Serena Williams joacă mai bine acum decât atunci când a fost învinsă de Simona Halep la Wimbledon.

FINALA US OPEN 2019 - Oricine pierde trei finale de Grand Slam la rând, așa cum a făcut Serena Williams, va avea niște cicatrici, spune Navratilova. Sâmbătă la US Open 2019, va fi cea de-a patra încercare de a câștiga al 24-lea titlu de Grand Slam, iar mintea ei pare total concentrată pe ceea ce urmează, nu pe acel trio de înfrângeri.

Serena pare a fi proaspătă, precisă și sănătoasă - există un calm evident despre ea aici, în New York, care o face favorită în fața Biancăi Andreescu, o adolescentă canadiană care va juca în prima sa finală importantă, mai spune Navratilova.

FINALA US OPEN 2019 - Până în prezent, la acest turneu, jocul Serenei a 'zumzăit' ca un motor fin reglat, iar dacă americanca joacă cel mai bun tenis al ei, nu o văd pe Andreescu câștigând. Poate că Serena a lovit mingea mai greu în trecut, dar a fost  accidentată și a ratat de mai multe ori. Acum arată mai solid. Lovește controlat - nu trage declanșatorul decât atunci când este absolut necesar. Chiar dacă încă lovește puternic mingea, ea caută loviturile de finețe și poate că seturile sunt mai lungi cu una sau două ghemuri. Jocul la siguranță înseamnă mai puține erori și mai multe victorii”, a completat Navratilova.

”Fără îndoială, Serena joacă la un nivel mai înalt decât a făcut-o la Wimbledon din această vară, unde a fost învinsă fără drept de apel de Simona Halep. La douăzeci de ani după ce Serena a câștigat primul său titlu de Grand Slam la US OPEN 1999, și cu doar câteva zile înainte de împlinirea a 38 de ani, cred că practică unul dintre cele mai bune jocuri de tenis din carieră, deoarece știe prea bine ce să facă pe teren”, a mai spus fosta mare campioană de tenis.

FINALA US OPEN 2019 - Dacă va câștiga Serena Williams, ar fi primul ei titlu de Grand Slam de la Openul Australian din 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel