Fiica lui Snoop Dogg a suferit un accident vascular cerebral sever la doar 24 de ani

Fiica lui Snoop Dogg a suferit un accident vascular cerebral sever la doar 24 de ani/Facebook
Fiica lui Snoop Dogg a suferit un accident vascular cerebral sever la doar 24 de ani/Facebook

La vârsta de 24 de ani, Cori Broadus, fiica rapperului Snoop Dogg, a dezvăluit pe Instagram că a trecut printr-un accident vascular cerebral sever. A împărtășit experiența traumatizantă cu cei 650.000 de urmăritori, aflându-se pe patul de spital în timpul postării.

Cori a dezvăluit că „a început să plângă” atunci când medicii i-au spus că a suferit un accident vascular cerebral. 

„Am avut un accident vascular cerebral sever. Am început să plâng când mi-au spus medicii”, a scris ea în dreptul imaginii de pe patul de spital. „Am doar 24 de ani, ce am făcut să merit toate astea?”, a continuat tânăra. 

Ea nu a oferit detalii cu privire la cauza specifică a accidentului, însă este cunoscut faptul că a fost diagnosticată cu lupus la vârsta de șase ani. Lupusul este o afecțiune autoimună în care sistemul imunitar al organismului atacă propriile țesuturi și organe. Inflamația asociată cu lupus poate afecta diverse sisteme ale corpului, inclusiv articulațiile, pielea, rinichii, celulele sanguine, creierul, inima și plămânii, conform Clinicii Mayo. Aceasta poate, de asemenea, să crească riscul de accident vascular cerebral.

În luna septembrie a anului trecut, Cori a vorbit despre lupta ei cu această afecțiune: „Sunt bine, mai bine decât am fost vreodată”, a mărturisit ea într-un interviu pentru People, adăugând că viața ei a revenit la normal după numeroasele tratamente și după tentativa de sinucidere din 2021. 

„Am încetat să-mi iau medicamentele acum cinci luni”, a spus ea. „Acum tot ce iau e natural. Consum toate tipurile de mușchi, ierburi, ceaiuri. Am început să mă antrenez, să beau mai multă apă. Așa că acum cred că corpul meu este OK. Am un nou program și mă obișnuiesc cu el”. 

„Am luat medicamente de la șase ani. Viața mea depinde de ele. Așa că mi-am dorit să fac ceva bun pentru mine. Am vrut să mă schimb pentru sănătatea mea. Am doar 24 de ani și iau între 10 și 12 pastile pe zi.”

Tatăl lui Cori, rapperul Snoop Dogg, în vârstă de 49 de ani, nu a oferit nicio declarație despre accidentul vascular cerebral suferi de fiica lui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel