Fetiță de 2 ani din Iași, găsită înecată în cadă. Mama, principalul suspect

Fetiță de 2 ani din Iași, găsită înecată în cadă. Mama, principalul suspect / Foto: Pixabay
Fetiță de 2 ani din Iași, găsită înecată în cadă. Mama, principalul suspect / Foto: Pixabay

O fetiță de 2 ani din Iași a fost găsită înecată în cadă.

Caz cutremurător în Iași. O fetiță de doi ani a fost găsită înecată în cadă. Copila a ajuns în comă de gradul 4 la Spitalul de Pediatrie, iar ulterior a murit.  Mama le-a spus medicilor că ar fi găsit-o inconștientă în baie, acolo unde ar fi lăsat-o timp de 3 minute. Totuși, medicii au găsit pe trupul firav al fetei mai multe lovituri, motiv pentru care au alertat Poliția, transmite PRO TV.

Mătușile o bănuiesc pe mamă că ar fi abuzat fizic copilul în repetate rânduri, dar ancheta este abia la început. Mama este printre suspecți, dar anchetatorii cercetează cazul pentru a afla dacă a fost vorba despre un accident și cum a ajuns copila să se înece în cadă.

”Ea era foarte irascibilă, se enerva de la orice, ea nu și-a dorit copilul ăsta, a aflat la 5 luni, a vrut să îl avorteze, dar medicul nu s-a implicat. Și când era fetița mică, știți că au colici copiii, o trântea, spunea că i-a distrus viața. Tatăl copilului, când aducea fetiță în vizită avea urme pe picior, zgârietură pe față și eu îl întrebam ”ce are Sofia?”. Și tatăl, neștiind, zicea că probabil a căzut. Nici el nu știa. Ea, la toți din familia noastră, a zis că a căzut în cadă. Și că s-a dus în living 3 minute și când s-a întors a găsit fata în apă, înecată, nu lăsăm cazul așa.”, sunt acuzațiile grave lansate de una dintre mătușile copilei.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cazul este anchetat și de cei de la Protecția Copilului.

”Din evaluările medicale reiese faptul că acel copil a fost victima unor abuzuri fizice din partea mamei. Așteptăm ca poliția să termine ancheta respectivă și să vedem dacă mama va fi decăzută din drepturile părintești sau va fi pedepsită pentru neglijare și rele tratamente aplicate minorului.”, a spus Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt DGASPC Iași.

”Polițiștii au fost sesizați despre faptul că o minoră de 2 ani a fost adusă inconștientă la o unitate medicală. A fost constatat decesul acesteia, astfel încât a fost dispusă efectuarea necropsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauza morții.”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel