Festivalul Internaţional de Film DaKINO- din aprilie, la București

festivaldaKINO
festivaldaKINO

Cea de-a 22-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film DaKINO se va desfășura în perioada 3-7 aprilie 2013, la Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3, Grand

În fiecare seară, în cele trei locații, Festivalul DaKINO va propune proiecții în avanpremieră sau în premieră în România a unor filme importante, selecționate și premiate la festivalurile din Berlin, Cannes, Toronto.

Festivalul îşi menţine structura competiţională pe care a avut-o în edițiile anterioare, aceea de Competiţie de scurtmetraj ficţiune. Pentru trofeul DaKINO 22 concurează filmele selectate de criticul de film, Irina-Margareta Nistor.

În plus, DaKINO 22 propune proiecţii de film, workshop-uri și sesiuni de întrebări şi răspunsuri adresate elevilor în cadrul programului “Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, dedicat activităţilor extracurriculare şi extrașcolare. Aceste activităţi vor avea loc la Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3 şi la NCRR în zilele de 4 și 5 aprilie.

Anul acesta, secțiunea "Brilliant Docs", inițiată de DaKINO în 2010, va prezentala București titluri recente, iar publicul va acorda, prin vot, premiul pentru cel mai bun documentar. În cadrul Festivalului DaKINO 21, producția desemnată câștigătoare a fost "You've Been Trumped", în regia lui Anthony Baxter, respectiv  "Yves Saint Laurent, l'amour fou", în regia lui Pierre Thoretton, la  DaKINO 20.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel