Ferma Vedetelor, reacții după eliminările în cascadă: Le era frică să ajungă cu ei la duel

Ferma Vedetelor: Joi, fanii show-ului de la PRO TV vor afla care dintre vedete a reușit să pună mâna pe marele premiu de 50.000 de euro.

Ferma Vedetelor: Comediantul Cătălin Neamţu este primul concurent din istoria emisiunii care a reuşit să stea în fermă timp de 3 luni fără să participe la niciun duel şi care a fost trimis direct în finală. Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartener, cea mai controversată concurentă din acest sezon, a fost eliminată de către concurenţi, pierzând astfel locul în marea finală. Cosmin Natanticu, Daniel Iordăchioaie, Vladimir Drăghia, Tania Popa şi Graţiela Duban au fost cei cinci semifinalişti care s-au luptat, miercuri, pentru cel de-al doilea loc în marea finală.

Ferma Vedetelor: Eliminările au avut loc în cascadă. Primul fermier care a părăsit cursa a fost Cosmin Natanticu, urmat de Vladimir Drăghia și Grațiela Duban. Lupta dură s-a dat, în semifinală, între Daniel Iordăchioaie și Tania Popa. Câștigătoare a fost actrița Tania Popa, care se va lupta în finala de joi, 17 mai, cu Catălin Neamțu.

Ferma Vedetelor: După ce au aflat cei doi finaliștii, fanii emisiunii și-au exprimat părerile pe Facebook. Iată câteva dintre mesaje:

Mi-ar fi plăcut să fie Grațiela, măcar ea a fost cât de cât ok față de ceilalți.

Atâta ipocrizie ca în acest sezon nu credeam că există....

Pentru mine Roma este câștigătoare!

Era mai bună Rona, ar fi câștigat!

Mă bucur că am reușit să văd adevăratul caracter al unor participanți și efectiv am rămas cu un gust amar.... la tv sunt numai zâmbete... dar realitatea este cu totul alta.

Rona a avut aceeași soarta ca Iftimoaie din prima ediție, au fost votați amândoi de fermieri deoarece le era frică să ajungă cu ei la duel și că erau iubiți de public.

Fără Rona nu mai este atractiv! Au avut frică, ca nu cumva să câștige!  

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel