Femeie înjunghiată în gât într-un supermarket din Cluj

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

O femeie în vârstă de 33 de ani a fost înjunghiată în zona gâtului într-un magazin alimentar din municipiul Cluj-Napoca. 

Cel care a înjunghiat-o pe femeie a fost un tânăr de 17 ani, care a fost depistat ulterior de polițiști, scrie Monitorul de Cluj.

„În jurul orei 18.30, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoana necunoscută cu un obiect tăietor-înțepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locația respectivă.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii, identificând o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportată în stare conștientă la o unitate medicală, spre a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp polițiștii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani. 

Acesta a fost condus la sediul unității de poliție în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză și luării măsurilor legale, în consecință”, a transmis IPJ Cluj.

Un român a atacat mai multe persoane cu cuţitul în Germania, în septembrie 

Un român de 35 de ani a fost arestat, după ce a amenințat mai multe persoane cu un cuțit și a și încercat să înjunghie câteva, în Rottenburg, Germania. Acesta ar fi încercat să îl înjunghie pe un bărbat de 39 de ani, aflat pe un scuter. El ar fi stat anterior în calea bărbatului și i-ar fi cerut bani.Totodată, potrivit anchetatorilor, el a încercat să oprească în trafic alte mașini și a amenințat mai mulți șoferi. Bărbatul ar fi dat cu cuțitul de bucătărie în geamurile mașinilor, scrie TAG 24. 

"Tânărul de 39 de ani a rămas nevătămat, la fel ca oaspeții unui restaurant și trecătorii care au fost amenințați de acuzat. În plus, se spune că suspectul a oprit mai mulți șoferi și a zgârâiat geamurile mașinilor cu un cuțit.", au spus anchetatorii germani.

După ce a speriat o mulțime de oameni, atacatorul a fost pus la pământ de un bărbat de 44 de ani, care a primit ajutor și din partea altor oameni pe stradă. Românul ar fi fost beat în acel moment. După ce a fost reținut de polițiști, el a fost internat într-o clinică specializată. După cum au anunțat procurorul public și poliția miercuri după-amiază, românul este acum cercetat nu numai pentru amenințare, ci și din cauza suspiciunii de tentativă de crimă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel