Femeie condamnată după ce a ameninţat cu cuţitul doi tineri care nu ar fi respectat distanțarea fizică, în Anglia

Foto cu caracter ilustrativ supermarket / Imagine de Peggy cci de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ supermarket / Imagine de Peggy cci de la Pixabay

O femeie din Anglia a fost condamnată după ce a amenințat cu cutițul doi tineri pe care i-a acuzat că nu păstrau distanța față de ea și nici nu purtau măști de protecție, într-un magazin. 

Deborah Fudge, în vârstă de 63 de ani, din Anglia, a fost condamnată la închisoare cu suspendare, după ce a ameninţat cu cuţitul doi tineri. Femeia a recurs la acest gest pe motiv că tinerii nu ar fi purtat mască de protecție și nu ar fi respectat distanța față de ea, într-un magazin.

Fudge a fost condamnată la trei luni de închisoare, cu suspendare pe o perioadă de un an, dar și la plata unei amenzi de 85 de lire sterline, conform Daily Star.

Totul s-a întâmplat în Grimsby, oraș-port la Marea Nordului. Femeia se afla la cumpărături când a fost deranjată de comportamentul a doi tineri, un băiat și o fată. Deborah Fudge le-ar fi spus să respecte măsurile și să păstreze distanța, în condițiile în care aceștia n-ar fi purtat nici măști de protecție. 

Când tinerii i-ar fi răspuns că distanța dintre ei este mai mare de doi metri, femeia a scos un cuțit și i-a amenințat că „se pot întâmpla lucruri urâte dacă mai sunteţi obraznici”. Fata a apelat la paznicul magazinului care, de altfel, a afirmat că Deborah Fudge s-a purtat urât şi cu el.

Deborah Fudge este fostă angajată a unui penitenciar şi s-a pensionat prematur pe caz de boală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel