FED Cup. S-a decis adversara României pentru a rămâne în Grupa Mondială

Naţionala de FED Cup a României va juca împotriva Italiei meciul de baraj pentru menţinerea în Grupa Mondială. Partida va avea loc pe teren propriu, la mijlocul lunii aprilie.

Naţionala de FED Cup a României va juca împotriva Italiei meciul de baraj pentru menţinerea în Grupa Mondială. Partida va avea loc pe teren propriu, la mijlocul lunii aprilie.

România a pierdut cu Rusia, la Cluj, iar acum este nevoită să joace un meci de menţinere în elita tenisului feminin. Italiencele ţintesc la Grupa Mondială. Au câştigat Grupa B din Seria 1 Valorică, după ce au învins, pe rând, Austria, Estonia şi Grecia.

România şi Italia s-au întâlnit de trei ori în FED Cup. Naţionala noastră s-a impus într-un singur meci, la Melbourne, în 1978, când din lot făcea parte Virginia Ruzici.

România a pierdut calificarea la turneul final al FED Cup, din perioada 14-19 aprilie, care va avea loc la Budapesta. După 2-2 la meciurile de simplu, din confruntarea cu Rusia, echipa formată din Ruse și Cristian a fost învinsă de rusoaicele Anna Blinkova și Anna Kalinskaia, scor 3-6, 2-6.

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au câștigat câte un meci la simplu, în timp ce aceeași Ana Bogdan și Gabriela Ruse au pierdut câte un meci, tot la simplu.

Marţi au avut loc şi tragerile la sorţi pentru sferturile de finală. Cel mai interesant meci e între Polonia şi Brazilia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel