Fed Cup. Halep a stabilit obiectivul României

Simona Halep
Simona Halep

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, sâmbătă, că îşi doreşte foarte mult să câştige meciul cu Franţa din semifinale, programat la Rouen în 20 şi 21 aprilie, şi mai apoi şi trofeul Fed Cup.

"Echipa Franţei este puternică, are experienţă în ceea ce înseamnă Fed Cup. Dar şi echipa noastră este foarte puternică şi cred că meciul este deschis, oricine poate câştiga. Eu sunt foarte motivată şi îmi doresc foarte mult să câştigăm acest meci şi, de ce nu, şi trofeul", a spus Halep, care a menţionat că nu are niciun fel de problemă medicală în acest moment.

"Sper să avem o atmoferă frumoasă la meciul acesta. Ştiu că publicul francez este foarte gălăgios, în sensul bun. O să fie destul de greu, dar am încredere în toţi românii care vor veni la meci că o să facă faţă cu brio", a afirmat jucătoarea română.

Simona Halep a participat, sâmbătă, la un concert susţinut de Orchestra Naţională Radio, sub bagheta dirijorului Vlad Conta, organizat în sprijinul copiilor născuţi prematur.

Fed Cup: Franța - România se va juca pe zgură

Meciul dintre echipele feminine de tenis ale Franţei şi României, din semifinalele Fed Cup, se va desfăşura în 20 şi 21 aprilie, la Rouen, pe zgură. Pentru această întâlnire, căpitanul-nejucător Florin Segărceanu le-a convocat pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru.

În sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup, România a învins echipa Cehiei, deţinătoarea trofeului, cu 3-2, prin punctele obţinute de Simona Halep, victorioasă în ambele partide de simplu, şi de perechea Irina Begu/Monica Niculescu, în timp ce Franţa a dispus cu 3-1 de Belgia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel