Fără precedent! PRO TV a primit cea mai grea lovitură din ultimul timp

Luna iulie aduce o premieră absolută în România în privința audiențelor: la nivel național, PRO TV a pierdut pentru prima dată supremația, preluată acum de eterna rivală, Antena 1.

Experimentele eșuate ale noului management al PRO TV, cu emisiuni noi, fie plimbate prin grilă la alte ore, fie pur și simplu anulate din cauza audiențelor mici, și-au spus cuvântul, ducând la o situație inedită pentru postul care părea un etern lider al clasamentelor de audiență, scrie reportervirtual.ro.

PRO TV a pierdut 300.000 de telespectatori

În luna iulie 2015, PRO TV a înregistrat la nivel național o audiență medie de 406.000 telespectatori/minut, față de 502.000 telespectatori/minut în luna anterioară. Cu aceste cifre, PRO TV coboară pe locul 2 în clasamentul audiențelor, după Antena 1, care înregistrează în luna iulie la nivel național o audiență medie de 418.000 telespectatori/minut.

PRO TV a avut cea mai mare variație negativă de audiență în lunile iunie și iulie, ajungând astfel să aibă în două luni cu aproape 300.000 de telespectatori/minut mai puțin la nivel național.

Vezi și: ”Ce spun românii”, de la PRO TV, prezentată de Cabral - audiențe modeste la debut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel