EXCLUSIV  EXPERIMENTUL lui Dâncu pentru școala în pandemie. Ce ați face?

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Sociologul Vasile Dâncu a propus un experiment pentru școala în pandemie, la DC Alegi. 

Analistul politic Bogdan Chirieac și sociologul Vasile Dâncu discută, din nou, la DC Alegi cele mai explozive subiecte ale momentului. În cadrul interviului de marți, 8 septembrie, Vasile Dâncu a propus un experiment pentru școala în pandemie. 

„Să ne închipuim următorul lucru. Tușește copilul dumneavoastră într-o seară. A doua zi trebuie să luați o hotărâre: îl las acasă, îl duc acasă sau la medic? Să presupunem că îl ducem la medicul de familie. Plecați de la serviciu. Acolo, medicul ce face? Ce diagnostic îi pune? Tușește și are febră. Să-i facă testul? S-ar putea să aibă o simplă răceală. Ar trebui dus la spital, pentru test. Cine plătește testul? Părinții s-ar putea să nu-și permită”, a spus sociologul Vasile Dâncu la DC Alegi. 

„Nu știe nimeni cine plătește testul. 36% dintre familii sigur nu pot pentru că e mâncare pentru o lună a familiei întregi. Cum motivezi absențele? La serviciul părintelui, dacă lipsește să stea cu copilul, nu are nicio compensare. Dacă omul lipsește, poate e un element esențial”, a precizat sociologul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel