EXATLON ROMÂNIA. Geanina, ironii la gramatica lui Ionuț. Faimoasa a PICAT Bacul la Română

Geanina și Giani Kiriță au fost implicați într-un conflict cu Ionuț de la Războinici. 

„O să-ți fac cadou de ziua ta Gramatica Limbii Române", i-a spus Geanina lui Ionuț, după ce a intervenit într-o discuție bărbătească între războinic și Giani Kiriță. Argumentul Geaninei a fost considerat forțat și jignitor de fanii Războinicilor, care au pus-o la zid pe cea mai nouă concurentă de la Exatlon.

Ironia sorții face ca exact cea care îl critică pe Ionuț că nu vorbește corect limba română e cea care a avut probleme mari cu aceasta disciplină. Potrivit Wowbiz, Stana Geanina Marina nu a promovat examenul de Bacalaureat, anul trecut, pentru ca nu s-a prezentat tocmai la proba scrisă de Limba si Literatura Romana.

Ea a obtinut nota 5,5 la Istorie, 5 la Geografie, „utilizator experimentat" la Română-competențe, B1 la engleză-competențe și „utilizator începator" la Competente Digitale. Geanina apare în 2017 ca făcând parte dintr-o promoție anterioară (e născută in 1995, având 23 de ani), mai scrie sursa citată.

Spiritele s-au încins după ce Geanina a intervenit într-o discuție aprinsă între Kiriță și Ionuț, după un punct câștigat de Faimoși. În cele din urmă, așa cum a precizat și Ionuț, aroganța se plătește și cine râde la urmă râde mai bine. Astfel, Războinicii au fost cei care au câștigat dramatic proba de Eliminare iar din echipa Faimoșilor va mai pleca un om.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel