EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 4 aprilie. Strategia "o răzbunăm pe Didi" NU a funcționat

Alina a fost eliminată de la EXATLON.

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 4 aprilie. Au mai rămas doar patru Războinici, dintre care doar trei sunt apți să concureze în edițiile viitoare, deoarece Ionuț a suferit o lovitură la unul dintre genunchi și are nevoie de odihnă. O singură fată a rămas în echipa Războinicilor, Roxana, după ce Alina a fost eliminată, în urma votului telefonic al telespectatorilor.

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 4 aprilie. Săptămâna trecută, persoana eliminată a fost Diana Bulimar, după ce tactica "fă-i în ciudă lui Giani" a funcționat. În acest context, fanii Faimoșilor au spus că vor "răzbunare", strategia fiind pusă la cale pe rețeaua de socializare Faceboook. Se dorea eliminarea lui Ștefan, unul dintre cei mai buni concurenți din echipa Războinicilor. Iată, însă, că acesta nu a fost eliminat.

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 4 aprilie. Cum se întâmplă după fiecare eliminare, au curs părerile în mediul online. Iată câteva dintre mesaje:

Alina, o fată muncitoare și foarte plăcută. A muncit foarte mult în acest concurs și datorită ei, această emisiune a fost mai frumoasă! Felicitări, Alina! Ai fost la înălțime!

Ce săraci sunt fanii faimoșilor. Ați votat să iasă Ștefan de nu ați mai putut.

Nu merita să plece Alina... s-a văzut amprenta bărbaților frustrați. Ei nu acceptă că o femeie frumoasă poate să fie cea mai bună... Respectele mele Alina, o femeie deosebită!

De acum încolo, vă rog să votați cum trebuie, după punctele acumulate și performanța sportivă, noi suntem cei care decid cine pleacă sau cine rămâne. Oamenii aceia chiar își dau și sufletul prentru a ajunge sus și noi ne batem joc de ei! 

Mulțumesc Doamne că în săptămana mare nu ai îngăduit ca din "răzbunare" să iasă un om minunat pe nedrept, iar tuturor celor care au votat atât săptămana trecută cât și aceasta, oameni buni, dacă erați corecți aveați acum conștiința împăcată.

[citeste si]

Să înțeleg că fanii războinicilor sunt mult mai mulți din moment ce susținătorii faimosilor nu au reușit să-l scoată pe Ștefan (așa promiteau aseară).





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel