EXCLUSIV  EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 4 aprilie 2018. Rezultat SONDAJ. Luptă strânsă - UPDATE

Războinicii Ștefan, Alina și Roxana riscă să părăsească competiția EXATLON.

UPDATE: O singură fată a rămas în echipa Războinicilor, Roxana, după ce Alina a fost eliminată, în urma votului telefonic al telespectatorilor.

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 4 aprilie 2018 - SONDAJ. Concurenții nominalizați pentru eliminare au fost aleși în urma jocului individual. Dacă acesta stabilea, de obicei, numele concurentului ce obținea imunitate și nominaliza personal pe cineva, de această dată jocul a fost folosit pentru a stabili concurenții nominalizați. Astfel, primii trei Războinici care s-au retras din jocul individual au fost și cei nominalizați, mai exact: Ștefan, Alina și Roxana. Ionuț a avut imunitate, întrucât a fost cel mai valoros jucător al săptămânii.

(w670)

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 4 aprilie 2018 - SONDAJ. Săptămâna trecută, persoana eliminată a fost Diana Bulimar, după ce tactica "fă-i în ciudă lui Giani" a funcționat. 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 4 aprilie 2018 - SONDAJ. DC News a realizat un sondaj cu privire la ELIMINAREA care va avea loc astăzi. Cele mai multe voturi le-au primit Alina (39,16%) și Roxana (40,41%). Ștefan a acumulat cele mai puține voturi pentru eliminare de la cititorii site-ului DC News, mai exact 20,43%. În mediul online, unii dintre fanii Faimoșilor scriau că îl vor vota pe Ștefan pentru a o răzbuna astfel pe Bulimar.

(w670)

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 4 aprilie 2018 - SONDAJ. În această seară, la Kanal D, telespectatorii vor putea afla cine va părăsi competiția dintre cei trei nominalizați spre eliminare. Rămâne de văzut care va fi decizia celor ce urmăresc competiția. Rămâneți pe DC News pentru a afla dacă voturile cititorilor DC News corespund și de această dată cu preferințele fanilor EXATLON.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel