EXATLON ROMÂNIA. Cosmin Cernat, anunțul care a explodat pe Facebook

Cosmin Cernat
Cosmin Cernat

Marți seară, va avea loc o nouă ediție incendiară la EXATLON. Fanii așteaptă cu nerăbdare, în contextul în care anunțul lui Cernat i-a pus pe jar.

EXATLON ROMÂNIA, 10 APRILIE 2018. Au fost prezentate primele imagini din ediția difuzată pe 10 aprilie la EXATLON. "Showul continuă la EXATLON. Patru războinici și șapte faimoși se luptă pentru casă", a anunțat prezentatorul Cosmin Cernat. "Cine va dormi în casă – aceasta este întrebarea", a adăugat Cernat.

EXATLON ROMÂNIA, 10 APRILIE 2018. În acest context, fanii se întreabă ce se întâmplă cu imunitatea. "Din promo se înțelege clar că se bat doar pentru casă", scria un fan în mediul online. "Mâine (n.r. azi) nu se mai joacă pentru imunitate?", se întreba și altcineva.

EXATLON ROMÂNIA, 10 APRILIE 2018. Răspunsurile au venit tot de la fani. "În seara asta joacă doar pentru casă nu și pentru eliminare, din câte am văzut eu!!"; "Nu cred că joacă și Arena. Nu a spus nimic Cosmin"; "Joacă doar pentru casă"; "Cineva spunea mai sus că se sare peste o arenă fiindcă nu se mai aduce înlocuitor pentru Oltin".

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 10 APRILIE 2018. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Rămâneți pe DC News pentru informații în timp real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel