EXATLON ROMÂNIA CÂȘTIGĂTOR. Lupu, răspuns fără ezitare

În urma voturilor exprimate de telespectatori, Lupu a fost eliminat de la Exatlon pe 14 martie. Invitat la WOWbiz, a vorbit despre Ștefan și Alina.

EXATLON ROMÂNIA. Așadar, întrebat la WOWbiz cine crede el că o să iasă câștigător la final, Lupu a zis fără ezitare: Ștefan. "Ștefan e foarte motivat, știe unde să accelereze viteza pe traseu și când să stea calm. Ca și mine, el e un tip blocat în interior, crede că e mai bine să tacă în momente agitate", a spus Lupu.

EXATLON ROMÂNIA. Cât despre cine trebuie eliminat, Lupu o vede pe lista neagră pe Alina. "Ar trebui eliminată Alina. Parcă nu își dorește să fie acolo. Începi să scazi... Caută nod în papură la alții", a declarat acesta, adăugând: "Alina nu ascultă sfaturile mele, dar eu trebuia să i le ascult pe ale ei".   

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA. Lupu a fost eliminat din competiția EXATLON. Deși a intrat mai târziu în competiție, el a ajuns să fie nominalizat și votat pentru eliminare. S-a luptat cu Alina și Roxana. Cel care l-a nominalizat în ultimele emisiuni pe Lupu a fost Ionuț ”Jaguarul”. Ștefan Lupu a fost bun prieten cu Ștefan din echipa ”Războinicii”, dar nu și cu Ionuț, care nu l-a primit cu brațele deschise în competiție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel