EXATLON ROMÂNIA, 28 martie 2018, ELIMINARE. Tactica "Fă-i în ciudă lui Giani" - UPDATE

Oltin Hurezeanu, Diana Bulimar și Larisa Vasile de la echipa Faimoșii sunt nominalizații săptămânii pentru eliminare.

UPDATE: Tactica fanilor emisiunii a funcționat: Diana Bulimar a fost eliminată.

EXATLON ROMÂNIA, 28 martie 2018, ELIMINARE. Încă din prima săptămână în Republica Dominicană, Oltin a știut că el va fi prima nominalizare pentru eliminare. A petrecut, totuși, patru săptămâni alături de Faimoșii.

EXATLON ROMÂNIA, 28 martie 2018, ELIMINARE. Ca de obicei, marți seară, s-au făcut trei nominalizări: una din partea echipei, una din partea jucătorului săptămânii, Cătălin Cazacu, și una din partea câștigătorului jocului pentru imunitate, Valentin Chiș. Cu majoritate zdrobitoare, Faimoșii l-au nominalizat, din partea echipei, pe Oltin Hurezeanu. A doua nominalizare, făcută de Cătălin Cazacu, a vizat-o pe Diana Bulimar. "Exatlon este cu adevărat o competiție grea și cred că, din punct de vedere al echipei, Didi este opțiunea mea în seară asta", a spus acesta. A treia nominalizare, făcută de Valentin Chiș, a vizat-o pe Larisa Vasile. "Este vorba de o atitudine vizavi de joc, uneori. Mi-aș dor ca această nominalizare să n-o fac în scop de a elimina, ci de a motiva și de a trezi puțin prezența persoanei în acest concurs", a spus Valentin despre alegerea sa.

EXATLON ROMÂNIA, 28 martie 2018, ELIMINARE. Din mesajele publicate în mediul online, reiese o tactică din partea fanilor echipei Războinicilor.

"Asta postează fanii războinici... am o întrebare pentru cei ce fac asta.. dacă ne batem joc de competiția asta cu anti vot, la ce ne mai uităm? la desene animate???", a scris un fan al emisiunii pe Facebook, postând și imaginea de mai jos:

(w670)

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 28 martie 2018, ELIMINARE. Cei care se uită la emisiune sunt împărțiți. În timp ce unii doresc ca Oltin să rămână în cadrul competiției, alții vor ca acesta să plece.  

"Oameni buni eu înțeleg că atitudinea lui Kiriță v-a scos din sărite și v-a indignat! Și eu am reacționat la fel deși susțin faimoșii! Niciodată nu mi-a plăcut să vad pe cineva umilind și jignind o persoană! Detest lucrul ăsta! Însă faptul că o grămadă de oameni v-ați mobilizat să-l susțineți pe Oltin (un om care efectiv nu are nicio legătură cu sportul și tot ceea ce înseamnă Exatlon) că să va răzbunați pe Kiriță e penibil rău de tot! Mai ales că faceți asta în defavoarea unei olimpice ca și Diana Bulimar și unei sportive atât de bune ca și Larisa care a adus victoria în lupta cu Turcia și a făcut mândră o țară întreagă! Am crezut că oamenii care urmăresc această competiție au spirit sportiv dar văd că nu e deloc așa! Încă ceva....toți cei care l-ați votat pe Oltin puteați deschide un cont bancar pentru Mariana și să-i donați ei acei bani! Aseară spunea la TV că efectiv nu are bani de mâncare să nu mai menționez faptul că nu are o locuință! Lamentabil!", este un alt mesaj publicat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel