Urmărește emisiunea live


EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2018. Faimoși - Războinici, confruntare explozivă - VIDEO + UPDATE 11

Foto Facebook / Exatlon România
Foto Facebook / Exatlon România

O nouă confruntare între Războinici și Faimoși a avut loc, luni, 19 martie, în cadrul competiției Exatlon.

S-a spart ghinionul pentru Războinici, echipa și-a regăsit echilibrul și a reușit o victorie în fața Faimoșilor, cu scorul de 10-6. Câștigătorii meciului de luni au primit un premiu consistent: o călătorie la Santo Domingo, unde au luat masa, au jucat bowling și au înnoptat. Ulterior, a urmat un quizz, miza fiind un desert.

Ediția de luni, 19 martie, a fost prezentată pe DCNews sub formă de update-uri:

EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2018. UPDATE 11: Cazacu, Oltin, Giani Kiriță și Diana Belbiță au fost cei care au mâncat cheesecake.

EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2018. UPDATE 10: Urmează un mini-game. Cheesecake este miza quizz-ului.

EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2018. UPDATE 9: Alex câștigă duelul împotriva lui Valentin și aduce victoria mult așteptată de echipa sa. Astfel, Războinicii se vor bucura de excursie, de un pat comod, dar și de mâncare.

EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2018. UPDATE 8: Meci important al Roxanei în duelul contra Larisei. Scorul devine 9-6 pentru Războinici, după numeroase ratări ale ambelor concurente.

EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2018. UPDATE 7: Ștefan aduce un punct în favoarea Războinicilor.

EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2018. UPDATE 6: Punct adus de Ionuț în duelul contra lui Valentin. Razboinicii conduc cu 4-3.

EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2018. UPDATE 5: Cătălin Cazacu reușește să câștige punctul pentru Faimoși într-o luptă cot la cot cu Ștefan.

EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2018. UPDATE 4: Larisa o învinge pe Roxana și aduce primul punct pentru Faimoși! Scorul devine 3-1.

EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2018. UPDATE 3: În acest moment, scorul este 2-0 pentru Războinici. Alina câștigă punctul în fața Dianei Belbiță, deși Faimoasa avea un avans considerabil pe traseu.

EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2018. UPDATE 2: Echipa care ajunge la 10 puncte câștigă. Concurenții au avut la dispoziție un minut pentru a pune la cale strategia. Primul punct a fost câștigat de Alexandru de la echipa Războinicilor. Acesta l-a înfruntat pe Vladimir Drăghia.

EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2018. UPDATE 1: A început emisiunea. Concurenții așteaptă cu nerăbdare să afle pentru ce vor lupta. În timp ce unii doresc mâncare, alții vor o după-amiază la spa.

Anunț despre Anca Surdu

Cosmin Cernat a făcut un anunț legat de Anca Surdu. "Din nou, o luptă între Războinici și Faimoși. (...) Am o veste despre Anca Surdu. Din cauza unor probleme de sănătate, nu sunt mari, dar ele există, nu va mai continua aventura aici, la Exatlon, ediția 2018", a spus prezentatorul Cosmin Cernat.

Miza jocului

"E o mare surpriză. Veți merge la Santo Domingo. Și, dacă veți câștiga, jucați bowling, după mâncați. Mai mult, o să dormiți într-un hotel foarte frumos, iar dimineața veți avea un mic-dejun pe cinste", le-a spus Cosmin Cernat concurenților, urându-le baftă. 

EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2018. Traseul de duminică a fost unul spectaculos și a inclus o parte de înot în apele oceanului Pacific, motiv pentru care nu au participat concurenții care nu știu să înoate. Deși au pierdut patru colegi în ultima lună, Războinicii au făcut față cu brio presiunii meciului. Alina a avut o zi extraordinară, reușind să aducă aproape jumate dintre punctele echipei sale, iar meciul a ajuns la scorul de 9-9 când, conform regulilor emisiunii, câștigătorul a fost determinat printr-un duel la dublu, o ștafetă. Astfel, Alina și Ionuț au concurat împotriva Dianei Bulimar și a lui Vladimir Drăghia. Victoria a fost a Faimoșilor.

EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2018. Luni, urmează o nouă ediție incendiară, premiul fiind unul neașteptat. "E o mare, mare surpriză", anunță Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii.

VIDEO

EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2018. Kanal D a încheiat, weekend-ul trecut, pe podiumul audiențelor din România. Sâmbătă și duminică, Kanal D a fost lider, stația clasându-se în prime time, în ambele zile, pe primul loc în topul televiziunilor, pe toate categoriile de public. Conform datelor furnizate de Kantar Media, milioane de români au urmărit cu sufletul la gură duelurile și probele la care au fost supuse cele două echipe de la "Exatlon".

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2018. Rămâneți pe DCNews pentru a afla cele mai noi informații din ediția emisiunii ”EXATLON”, de la Kanal D, care va începe la ora 19:45. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel