EXATLON ROMÂNIA, 14 martie ELIMINARE. Reacțiile fanilor: Nu merită să plece. Mariana trebuia nominalizată

Lupu, Roxana și Alina, de la Exatlon, sunt nominalizați săptămâna aceasta pentru eliminare. Prin urmare, un alt concurent din tabără Războinicilor va părăsi competiția.

UPDATE: În urma voturilor exprimate de telespectatori, Lupu a fost eliminat de la Exatlon pe 14 martie.

EXATLON ROMÂNIA, 14 martie ELIMINARE. Războinicii au pierdut lupta pentru casă și imunitate. Din păcate, sportivii sunt nevoiți să mai elimine încă un concurent, cei nominalizați fiind Lupu, Roxana și Alina. 

EXATLON ROMÂNIA, 14 martie ELIMINARE. Ca de fiecare dată, au curs părerile fanilor în mediul online. Unii dintre aceștia consideră că Mariana ar fi trebuit să fie propusă spre eliminare. Iată câteva dintre mesajele publicate pe Facebook:

Alina, cea mai bună fată săptămâna asta! Nu merită să plece ea. HAI ALINA!

Aș dori foarte, foarte mult să rămână Alina în concurs. N-am uitat că a fost parșivă cu Ionuț la nominalizarea trecută DAR, pe de altă parte, a adus muuulte puncte săptămâna asta. Amintiți-va de proba cu ținutul sacului, cu greutate de peste 40 kg. Și la duelul pe barna. Dacă țineți cu Războinicii, trebuie să-i păstrați pe cei care aduc puncte. Lupu n-a mai adus nimic în ultimul timp. Nici Mariana de altfel, dar ea a fost super bună până acum, își va reveni. Deci, în opinia mea, Lupu ar trebui să plece.

Dacă chiar țineți cu Războinicii, veți vota ca Alina să rămână pentru că ea ajută echipa cât de cât față de cei doi. Să nu uităm că la început, ea aducea cele mai multe puncte dintre fete, și în ultimele săptămâni, tot ea a adus puncte importante. De exemplu, la jocul cu ținerea sacilor, a adus 4 puncte din 4. Deci, fanii adevărați, gândiți-va la binele echipei, lăsati rautațile și votați pentru Alina. Eu asta voi face.

EXATLON ROMÂNIA, 14 martie ELIMINARE. Știu că toată lumea o voia afară pe Mariana, dar să nu uităm că au fost săptămâni când doar Mariana participa dintre fetele de la Războinici, restul fiind accidentate... cu siguranță au ținut cont și de asta.

Dar dintre toți trei, Lupu nu a adus puncte în ultimul timp. Iar Roxana este cea mai bună dintre fete în acest moment, urmată de Alina. Mariana, cu tot respectul, trebuia nominalizată. În acest punct al competiție, ea nu poate mai mult.

Mariana trebuia să fie nominalizată, nu Alina.

Haideți să o votăm pe Alina! E cea mai bună dintre fete. Să nu uităm a câștigat multe puncte.

Mariana trebuia nominalizată. A fost praf săptămâna asta.

Alina și Roxana trebuie să rămână. Ele au adus puncte echipei în ultima săptămână. Alex a votat foarte prost. Mariana=0 în acest moment.

EXATLON ROMÂNIA, 14 martie ELIMINARE. Rămâne de văzut care va fi decizia telespectatorilor Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel