Exatlon, 6 septembrie 2018. România - Mexic LIVE

Exatlon 6 septembrie. Joi seară, la Exatlon, a avut loc al doilea meci internațional pentru concurenți. România a înfruntat Mexic.

Exatlon, update 10: Meciul s-a încheiat cu victoria mexicanilor!

Exatlon, update 9: E 9-6 pentru Mexic.

Exatlon, update 8: România mai recuperează din diferența de scor. Acum este 8-6 pentru Mexic.

Exatlon, update 7: Mexic din ce în ce mai aproape de o victorie. Scorul a devenit 8-4.

Exatlon, update 6: Scorul este 4-7 pentru Mexic.

Exatlon, update 5: În acest moment, scorul este de 3-1 pentru Mexic.

Exatlon, update 4: Mexic a început în forță! Românii își doresc tare mult o victorie.

Exatlon, update 3: A început confruntarea cu Mexic. Meciurile contra echipei Mexicului sunt deja o tradiție, cele două reprezentative confruntându-se și în primul sezon al show-ului. Cosmin Cernat a anunțat și ce premiu va primi echipa câștigătoare: este vorba de o excursie pe mare cu un catamaran de lux!

Exatlon, update 2: Faimoasa Monica Roşu a câştigat medalia, după ce a avut un timp mai bun ca Beatrice de la Războinici.  

Exatlon, update 1: Concurentele de la Exatlon susțin proba individuală. O singură concurentă va obține medalia ce îi va asigura beneficii speciale în seara eliminărilor.

Exatlon România, 6 septembrie 2018. După înfrângerea catastrofală suferită în fața Statelor Unite, scor 10-0, românii au șansa să își ia revanșa în fața Mexicului. Va fi o confruntare plină de tensiune pe un traseu extrem de dificil.

Exatlon România, 6 septembrie 2018. De asemenea, urmează să se afle și ce fată va câștiga la jocul pentru medalie. La ediția de miercuri seară, câștigător a fost Războinicul Alin.

Exatlon România, 6 septembrie 2018. Amintim că Marius Ivancea, în vârstă de 29 de ani, sau aşa cum este cunoscut în lumea muzicală, What's Up, după câteva conflicte cu ceilalți concurenți de la Exatlon, a luat decizia de a părăsi competiția. Artistul a stat de vorbă cu reporterul FanArena, căruia i-a zis că realitatea e alta. „Când ești departe de casă, de familie, e greu să te integrezi. Am cedat mental. Eu, spre deosebire de colegii mei, nu am fost în cantonamente. Mă așteptam să rezist măcar o lună, două, trei. Am simțit că o parte din mine a rămas acasă. Nu mă puteam concentra, mă gândeam mereu ce face mama, ce face tată, ce face soția mea, cum e viața de acasă. Mă bucur că mi-am demonstrat că pot face și altceva. Dar îmi este prea dor de viața mea de acasă, acum zâmbesc și mă bucur că plec”.

Exatlon România, 6 septembrie 2018. Rămâneți pe dcnews.ro pentru cele mai importante momente ale ediției de joi seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel