Euro 2012: Huliganii ruși, mai tari decât paznicii stadionului din Wroclaw - Video

huligani_rusi
huligani_rusi

Prima zi a celui mai important eveniment fotbalistic al anului, Euro 2012, nu a debutat fără incidente. După ce un suporter spaniol dat dispărut de mai multe zile a fost găsit mort de către poliţia ucraineană, iar 50 de suporteri polonezi au atacat mai mulți fani străini, nici huliganii ruși nu s-au lăsat mai prejos, ei atacându-i pe paznicii Stadionului Municipal din Wroclaw.

După ce trei suspecţi în cazul suporterului spaniol găsit mort în Ucraina au fost reținuți, iar 50 de huligani polonezi au intrat într-un pub din Lodz şi au început să-i lovească pe acei suporteri care vorbeau în engleză şi rusă, suporterii ruși i-au luat la bătaie pe mai mulți paznici aflați pe Stadionul Municipal din Wroclaw, unde s-a desfășurat partida Rusia-Cehia.

Evenimentele violente din interiorul stadionului apar într-un videoclip postat pe internet, unde se poate observa cum suporteri ruşi lovesc cu pumnii şi picioarele mai mulţi paznici în interiorul stadionului.

Deşi angajaţii de la pază au chemat întăriri, huliganii s-au dovedit a fi mai puternici decât paznicii, având în vedere că patru dintre ei au ajuns la spital cu răni grave, căpătate în timpul încăierării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel