Eugenie Bouchard, o nouă ispravă: Își laudă fundul pe Instagram - foto în articol

Eugenie Bouchard n-a fost foarte bucuroasă după înfrângerea în fața Biancăi Andreescu, însă a reușit să-și surprindă fanii cu o replică pe Instagram.

Bianca Andreescu a jucat cu Eugenie Bouchard, ambele sportive reprezentând Canada, în primul tur de la Rogers Cup, Toronto. Sportiva cu origini romanesti s-a impus cu 4-6, 6-1, 6-4.

Astfel, Eugenie Bouchard dovedește că este într-o continuă criză de formă. Fosta finalistă de la Wimbledon, însă, surprinde mai mereu în social media. Cea mai nouă ispravă a lui Eugenie Bouchard a făcut-o imediat după meciul pierdut în fața Biancăi. Ea a postat o fotografie în care apare îmbrățișând-o pe Bianca Andreescu, la finalul intalnirii lor de la Rogers Cup, Toronto, unde a comentat:

"A fost foarte distractiv să joc cu tine în Canada, b. Sunt foarte fericită că te-ai intors. P.S: Fundurile noastre arată biiiiiiine aici", a scris ea la descrierea fotografiei.

De altfel, Eugenie Bouchard și-a făcut mulți fani pe rețelele de socializare tocmai pentru replicile sale savuroase, care-i însoțesc pozele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel