EXCLUSIV  Ernest: Big Brother, show INTERZIS de Adrian Sârbu la Pro TV: Cost de peste un milion de euro

Ernest, probabil cel mai de succes concurent care a participat la show-ul Big Brother a vorbit la interviurile DCNews Live despre detalii din interiorul show-ului și a povestit cum emisiunea trebuia inițial să fie la Pro TV, însă patronul de atunci, Adrian Sârbu, s-a opus. 

"Este o întreagă poveste în spate. Producătoarea care a făcut show-ul ăsta, Adela Harnagea, vine din PRO TV. Foarte multă vreme a lucrat în PRO TV. Ea a vrut să facă Big Brother la PRO TV. Din câte am înțeles din folclorul care circulă, pentru că nu am apucat să o întreb direct, pentru că nu am discutat genul ăsta de lucruri cu Adela Harnagea, Adrian Sârbu s-a opus. Bănuiesc că el a știut mai bine ce înseamnă televiziune și ce prinde la români. A spus că nu suntem pregătiți pentru așa ceva și nu a fost dispus să investească atâția bani. Uite că până la urmă a avut dreptate. Prima ediție a avut succes, dar de la a doua ediție, publicul avea deja alte așteptări," a spus Ernesc la DCNews Live.

Fostul concurent spune că investiția era una uriașă, de peste un milion de euro. 

"Formatul Big Brother costă foarte mult. Investiția inițială este de peste un milion de euro. Acea casă trebuie construită după niște specificații. Este practic un platou de televiziune. Partea de casă unde ne vedeați pe noi, reprezenta cam o treime din tot ce înseamnă investiția făcută. Restul de două treimi era partea unde se monta, unde se edita. La vremea respectivă, noi, concurenții  primeam o compensație de 500 de lei. Era un salariu minim pe economie. Asta ni s-a oferit atunci. Este bine că ți s-a oferit și atât, adică nu cred că interesul lor a fost să te motiveze oferindu-ți o compensație mai mare," a spus Ernest la interviurile DCNews.

Vezi răspunsul complet al lui Ernest:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel