Emma Răducanu, avertizată după succesul de la US Open. Pe ce trebuie să se concentreze

Facebook Emma Raducanu
Facebook Emma Raducanu

Emma Răducanu primeşte un avertisment serios după ce a câştigat US Open, chiar de la omul care a spus despre ea că poate ajunge prima sportivă cu o valoare de peste 1 miliard de dolari. 

Tim Lopez, directorul agenției de marketing britanice CSM Sport & Entertainment, care a declarat recent că jucătoarea poate deveni una dintre cele mai comercializabile sportive de pe planetă, spune că ar trebui să se concentreze mai degrabă pe alte aspecte ale vieții sale în acest moment.

"Oamenii ar trebui să-i ofere acestei fete posibilitatea de a consolida ceea ce a făcut și să nu pună prea multă presiune pe ea prea devreme. Emma Răducanu trebuie să se concentreze asupra sănătății sale mintale și sportive, și abia apoi asupra recompenselor financiare pe care le poate obține în urma tenisului", a explicat Lopez.

Pentru obținerea marelui trofeu la US Open, Răducanu a primit un cec în valoare de 2,1 milioane de euro, scrie Digisport.ro.

7 curiozități despre Emma Răducanu 

Familia ei s-a stabilit în Londra când ea avea doi ani

Emma Răducanu s-a născut în Canada, din tată român și mamă chinezoaică. Familia ei s-a stabilit în Londra, Marea Britanie, când avea doi ani. 

A început să joace tenis la cinci ani

Tatăl ei a încurat-o să încerce mai multe sporturi, încă din primii ani de viață, printre care balet, înot și călărie. La cinci ani, Emma Răducanu a început călătoria în lumea tenisului, conform BBC. Primul ei antrenor a fost tatăl, Ian Răducanu. Vecinii spun că și cei doi mai joacă tenis și acum, din când în când, pe terenul din curtea casei. 

O consideră pe Simona Halep un model 

Emma Răducanu spunea, despre Simona Halep, că îi admiră deplasarea și modul în care luptă. „Ea a câștigat Wimbledon și a spus că nu se aștepta să reușească asta, dar a arătat că dacă îți pui mintea și inima la lucru, poți să atingi tot ceea ce îți propui.”, spunea Emma Răducanu.

E îndrăgostită de rap, jazz și de arhitectură

Emma a dezvăluit într-un interviu că e îndrăgostită de rap, jazz și arhitectură. „Am în vedere genuri diferite pentru situații diferite. Îmi place rap-ul, dar uneori îmi provoacă somn, așa că nu ascult înainte de meci. Prefer și ceva cu ritm, dar de asemenea ador jazz-ul. Cred că are o vibrație foarte interesantă”, preciza britanica, potrivit GSP. 

Pasiunea ei pentru arhitectură s-a văzut și vara aceasta, pe Instagram, când a postat imagini din locuri pe care le-a vizitat: Goldan Gate, celebrul pod din San Francisco ori sculptura The Bean, din Chicago. 

O altă pasiune a Emmei, Formula 1

Nu în urmă cu mult timp, Emma Răducanu a dezvăluit, pe Instagram, o altă pasiune de-ale sale: Formula 1. Tânăra urmărește fiecare cursă din „Marele Circ”, iar vara aceasta a și fost prezentă la Marele Premiu de la Silverstone. „Rutina de duminică s-a modificat. Nu poate fi mai bine decât la Formula 1”, scria tenismena pe Instagram atunci.

Vorbește română, engleză și mandarină

Mănâncă în fiecare zi un pătrat de ciocolată neagră 

Tânăra de 18 ani are mereu la ea ciocolată neagră și unt de arahide. „Mănânc în fiecare zi un pătrat de ciocolată neagră pentru că am nevoie de ceva dulce.”, povestea Emma Răducanu, potrivit Playsport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel